Sonera 3G Nettiyhteys Koneeseen.

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea ... vuuskartta

Tuosta ylläolevasta saatavuuskartasta katselin että se 3G (kaikki versiot) toimisi tuolla Särkilahdentiellä Nurmijärvellä (05100).

https://www4.sonera.fi/palvelu/laajakai ... aajakaista

Ja sitten tuosta toisesta linkistä katoin ettei tuo onkos se nyt ADSL-liittymä joka ei sitten toimi.

Eli mitens se 3G sitten toimii käytännössä kotikoneilla?
Ymmärtääkseni siihen PC:hen asennetaan joku ohjelma jotta se sitten pystyy tunnistamaan tuon mobiililaitteille tarkoitetun 3G littymän, ja sitten vain liitetään se nettitikku pöytäkoneeseen ja yhteys on valmis?

Jos on myös kannettava, ps3 ja X360, niin miten nuo liitetään sitten tähän samaan 3G liittymään?
Saako kannettavaan erillisen nettitikun, vai pitääkö se liittää pöytäkoneen kautta tähän verkkoon, miten sen yhteyden saa langattomasti toimiin kannettavalla?

Entä pelikonsolit, miten ne sitten liitetään tähän samaan 3G verkkoon?

Onko olemassa jotain 3G-modeemia jolla kaikki laitteet voi liittää nettiin, samoin kuin on ADSL-liittymänkin kanssa?

Entä eri 3G yhteyksien hintaerot?

Tämä '3G 2100 42 Mbps (Dual Carrier)' yhteys toimii tuon kartan perusteella tuolla alueella, minkä hintainen se sitten on ?

1 kommentti

Hei,

Suosittelen tilaamaan tilanteessasi langattoman 4G-routterin, jolla saisit kaikki taloudessasi olevat laitteet nettiin. Tilauksen Routerille voit tehdä osoitteessa: https://kauppa.sonera.fi/yksityisille/t ... D=Some8896 .

Käytännössä et tarvitse mitään erillisiä asennusohjelmistoja, jos tilaat kyseisen Routerin ja mobiilidataliittymän. Kyseinen 4G Router jakaa langatonta WiFi verkkoa, joten jos esim pelikonsoleissasi ja läppäreissä on W-lan vastaanotin niin pystyt jakamaan Routerin kautta langattoman verkon päätelaitteisiin.

Jos alueella on 3G DC-verkko niin suosittelen ottamaan verkkopaketiksi tuon tarjouksessa olevan "Liikkuva Netti Aito 4G Tehon"- jolloin saat parhaimman mahdollisen hyödyn irti liittymästäsi.

Tuo 4G Router on myös siitä kätevä, että saat siihen Ethernet-kaapelilla tietokoneita / verkkolaitteita myös liitettyä. Esim, jos sinulla on pöytäkone jossa ei ole w-lan vastaanotinta niin saat siihen yhteyden Ethernet-kaapelilla.

Hintaeroja eri liittymille voit vertailla tuosta linkistäni, kun etenet kohtaan "Tilaa laite ja uusi liittymä".

Jos sinulla ei ole ennestään meiltä liikuvia laajakaistoja, eli tilaat tuon kokoonpanon täysin uutena niin saat siihen 14-vuorokauden tyytyväisyystakuun.

Vastaa