Sonera Ei Näytä YLEHD


hei !
Onko Soneralla aikomusta ruveta lähettämään Yle HD kanavaa kaapeliverkossa ? Jos on, niin mikä aikataulu?

19 kommenttia

Soneralla ei ole aikomusta alkaa lähettämään YLEn HD-kuvaa armoitetussa verkossaan.
Kyllä se sieltä aikanaan tulee. Tietääkseni ei mikään muukaan kaapelioperaattori sitä vielä jaa.
Eipäs nyt kysellä liian vaikeita kysymyksiä, miten Sonera pystyisi muka itse vastaamaan kysymyksiin lähettämistään kanavista?
KUULEMMA EI OLE SOPIMUSTA YLEN KANSSA EIKÖS ME MAKSETA TÄS HINTA TV LUVASTA EIKÄ NÄHDÄ KAIKKIA ILMAISIA KANAVIA
Älääs hättäele. YLE HD on ns. must-carry kanava, joten Soneralla on velvoite lähettää se kaapeliverkossa (kuten muillakin kaapelioperaattoreilla). On vain ajan kysymys milloinka saavat näkyviin.
YLE HD:n saamisesta kaapelitelevisioon ei ole vielä tullut tietoa Asiakaspalveluun, joten mahdollisen tulevan näkyvyyden aikataulusta ei ole tietoa meilläkään.
Surkeeta palvelua. Viime vuonna oli tosi hienoa katsella Yle HD:n tarjoamana jääkiekon MM-kisat. Sitten joku mottipää keksi vaihtaa operaattoria Elisa/TTV:stä soneraan. Samalla lakkasi näkymästä kaksi muutakin ilmaista HD kanavaa, näkyisi ne nytkin, mutta tarvii jonkun helkkarin linkityksen ja linkitettävää CI-modulia ei voi ostaa mistään itselle.... v***ua? Telkkari on kuitenkin full hd ja hd-virittimellä varustettu. Hei hieno homma hei...!
Mikä Ihme Vaivaa Soneraa Ku Joka uutuus Tulee Aina Päiviä Myöhässä Kuten YLEHD ??? M utta Kaikki Hinnan Nousuty Tulee Heti Voimaan Mutta Palvelut Viikkojen Kuluessa
Tapio kirjoitti:
YLE HD:n saamisesta kaapelitelevisioon ei ole vielä tullut tietoa Asiakaspalveluun, joten mahdollisen tulevan näkyvyyden aikataulusta ei ole tietoa meilläkään.


Entäs onko Asiakaspalvelulla tietoa siitä, ovatko kiinteistöjen kaapelimaksut ja kaapelikorttien kuukausimaksut tässä lähiaikoina nousseet?
No toistaiseksi se vaivaa kaikkia muitakin kaapelioperaattoreita.

Täältä voi seurata kehitystä: http://www.digilelut.fi/hd-kanavat/
Tai täältä: http://fin.afterdawn.com/uutiset/artikk ... ta_ja_mita
Täältä löytyy kattava kysymys/vastaus-osio Yle HD kanavaan liittyen:

http://fin.afterdawn.com/uutiset/artikk ... voituksiin
Tappu kirjoitti:
tarvii jonkun helkkarin linkityksen ja linkitettävää CI-modulia ei voi ostaa mistään itselle.... v***ua? Telkkari on kuitenkin full hd ja hd-virittimellä varustettu. Hei hieno homma hei...!


Sama homma kaikilla operaattoreilla, tuo linkitysjutu ei ole mikään Soneran keksintö.

Itselläni on HD-boksi, johon linkitys onnistui hienosti. Kävin kaupasta hakemaan uudehkoon telkkuuni CI+ -sovittimen, joka on linkitetty myös. Vanhempaan telkkariin tilasin asiakaspalvelusta CIv1 -sovittimen, jota odottelen saapuvaksi postilaatikkoon näinä päivinä. Muita vaihtoehtoja kun ei ole, niin en ymmärrä miksi et sovitinta itsellesi saisi...
nobody kirjoitti:
No toistaiseksi se vaivaa kaikkia muitakin kaapelioperaattoreita.

Täältä voi seurata kehitystä: http://www.digilelut.fi/hd-kanavat/
Tai täältä: http://fin.afterdawn.com/uutiset/artikk ... ta_ja_mita

Onko tuo kanava näkynyt Soneran kaapelissa koskaan? Nuo ongelmat tulivat vasta nyt kun Yle aloitti "virallisesti" kanavan lähetykset.
Elisan asiakkaana oli ihan kiva katsella olympialaiset ja viime vuoden mm-lätkä hd:nä. Muuton takia tulee siirtymä Soneran asiakkaaksi ja pieniä epäilyksiä herännyt Soneran palveluiden hyvyydestä muihin tarjoajiin verrattuna.
Ettekä Saa Aikaan YleHDF kanavaa Kuten Esim Welho,Dna,Elisa Ovat Saannet YLE HD Näkymään Heti Kuten Laki Ja Yle Määräävät sekä viestintäministeriö VASTATKAAA SUORAAN HETI
Ruvetaan Painostamaan Soneraa Ja Jätetään Maksamatta Laskut Soneralle YLE HD Kanavan Takia
Miksi Vain Sonera Joka Ei Saa YLE HD muttra muilla se jo on mikä tossa on niin vaikee sonera,lle saada soittkaa vaikka dnalle tai elisalle ja pyytäkää apua eli YLE HD nä
kymään enne kuin lätkämm loppuu vaihtkaa ammattimiehet soneralle jotka hoitavat maksavien asikkaiden lain sallimat toiveet heti eikä kuukausien tai vuosien päästä-
karikemi kirjoitti:
Ruvetaan Painostamaan Soneraa Ja Jätetään Maksamatta Laskut Soneralle YLE HD Kanavan Takia


rupean kohta painostamaan sinua jos ei ulosanti parane
Koittakaa nyt saada se kuntoon ennen sunnuntaita...
Tulee deja-vu fiilikset siinä mielessä, että vajaat 20 vuotta sitten MM-lätkää lähetti PTV-kanava, ja Sonera (tai siis PTL-Tele) taisi olla melkeinpä ainoa kaapelioperaattori, joka ei PTV-kanavaa näyttänyt. Jäi siis MM-kisat näkemättä esim. täällä Lappeenrannassa.

Ja nyt jäi siis MM-kisat näkemättä HD:na, kuten on jäänyt esim. jo parit olympialaisetkin, toisin kuin muualla Suomessa.

Kaapelibisneksiin pitäisi kyllä ehdottomasti saada kilpailua lisää... Jospa IPTV toisi helpotusta tilanteeseen, eikä olla enää yhden firman armoilla.

Vastaa