Sonera keräsi ADSL-langat Pirkkalassa?

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 1 katselukerta

Joko Sonera kerkesi kerätä ADSL-langat pois Pirkkalan kunnasta, kun ei ole enää saatavuutta ko. liittymälle? Olin nimittäin sitä harkinnut, mutta ilmeisesti nyt kaikki tyssää siihen, että saatavuutta ei ole enää. Elisalla ei ole sopivaa Kaapelimodeemi-liittymää, joka vastaisi tarpeitani. Joutuu menemään Elisan nettitikulla jatkossakin.

DNA ei tarjoa tänne mitään paitsi nettitikun eli 3G/2G-verkon, Soneralla on kanssa samat yhteystekniikat ja tietenkin Elisalla myös.

Mistä voin kysellä saatavuutta? Ja onko tosiaan niin, että osoitehaullanne kun hakee ja ilmoittaa, että ei saatavuutta niin se pitää paikkansa? Ennen nimittäin se ehdotti 8M/1M ADSL:ää sinne. Joko on langat kerätty iloisesti?

2 kommenttia

Moi! Tarkempaa saatavuutta varten tarvitsisin tarkan osoitteen. Saatavuuskyselystä verkkosivuillamme pitäisi kyllä löytyä saatavuus, jos sellainen tietyssä osoitteessa on. Toki, jos haluat vielä asiaa tiedustella, Myyntipalvelumme auttaa sinua maksuttomassa numerossa 0800 133 133 (ma-pe 8-20 ja la 9-16.30).
Niinpä.

Olen katsonut vielä huhti-toukokuussa asiaa ja tänne oli saatavilla Soneralta yhteys. Nyt ei anna enää saatavuutta. Oletan, että Sonera olisi kerännyt langat pois. Yhteys nimittäin oli ADSL 8M/1M ilmeisesti.

Ja nyt ilmeisesti taas löytyy saatavuus. Oli vissiin joku tilapäinen virhe.

Täytyy miettiä asiaa, vielä on nettitikkusopimus voimassa Elisalle. ADSL kiinnostaisi siksikin, että toimii huomattavasti kaapelimodeeminettiä paremmin, joka tänne olisi saatavilla toisena vaihtoehtoisena yhteytenä.

Ja operaattoreiden nettitikut tietysti toimivat.

Vastaa