Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63261
Kirjoituksia 172619

Soneran tikut ja Apple MavericksHighlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎09-01-2010
Kirjoituksia: 16
1/3

Soneran tikut ja Apple Mavericks

Onko Sonera tai laitetoimittaja Huawei päivittämässä nettitikkujensa ohjelmistot Apple OS X 10.9 sopiviksi? Ei nimittäin ainakaan Huawei E353 HiLinkkeineen toimi kuten pitäisi, mutta toimii kuitenkin, kuten huomaatte. Käynnistettäessä tikkua ei löydy ja automaattinen yhteys ei avaudu. Yhteys avautuu automaattisesti vasta tikku irroittamalla ja uudelleen kytkemällä. Verkkoasetuksiin on ilmestynyt uusi laite Ethernet Adaptor (en5), jota ei ole mukamas liitetty tai se ei vastaa. Koneessani (iMac) ei ole ollut tuollaista laitetta, ellei se sitten ole jokin ohjelmallinen ethernet-usb-adaptori em. tikussa.
0 tykkäystä
Vastaa
2 vastausta
Highlighted
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎28-06-2013
Kirjoituksia: 767
2/3

Re: Soneran tikut ja Apple Mavericks

Hei etelasuomalainen!

Kiitos viestistäsi!

Olet oikeassa, että Huawei ei ainakaan tällä hetkellä ilmoita Huawei E353 HiLink -nettitikkua yhteensopivaksi Applen version OS X 10.9 kanssa. Tästä asiasta käydään varmasti keskustelua matkapuhelinoperaattoreiden ja Huawein kesken.

Mukava kuulla, että nettitikkusi toimii kuitenkin jotenkin. Nettitikku näkyy Macin koneissa Ethernet-yhteytenä, joten tästä syystä verkkoasetuksissa näkyy mainitsemasi Ethernet Adaptor.

Toivottavasti Huawein tikkuun saadaan mahdollisimman pikaisesti päivitys myös versioon OS X 10.9 .


Ystävällisin terveisin

Tapani V
0 tykkäystä
Vastaa
Highlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎09-01-2010
Kirjoituksia: 16
3/3

Re: Soneran tikut ja Apple Mavericks

Hei,

uusimman Mavericks-päivityksen jälkeen nettiyhteys aukeaa ilman uudelleen käynnistystä tai kovalevyn nukuttamista. Edelleen ohjelmallinen ethernetadaptori pois pelistä. Toivottavasti operaattorit ilmoittavat asiakkailleen toimivuudesta, jotta voisivat päivittää Mavericksiin.
0 tykkäystä
Vastaa