Soneran toimet haja-asutusalueella

  • 11 December 2014
  • 0 kommenttia
  • 1 katselukerta

Soneran sivuilta suoraan lainattua...

Soneran toimet haja-asutusalueella

Miksi Sonera purkaa haja-asutusalueiden vanhoja lankalinjoja?


Soneralla on harvaan asutuilla alueilla paljon vanhoja ja huonokuntoisia lankalinjoja. Muuttoliikkeen myötä osa pylväslinjoista on jäänyt ilman asiakkaita ja lopuissa asiakkaat ovat vähentyneet niin merkittävästi, ettei lankalinjoja ole enää järkevää uusia. Kaikille asiakkaille taataan jatkossakin puhelin- ja laajakaistayhteydet, jotka toimivat langattomissa verkoissa. Palvelujen käyttäminen langattomassa verkossa on yhtä helppoa kuin ennenkin.

Soneran asiakaskohtaisessa tiedotteessa....

Langallisten laajakaistayhteyksien korvaamisesta muilla tekniikoilla ilmoitetaan asiakkaalle hyvissä ajoin, viimeistään vuoden 2009 aikana.


No monessa taajama-alueen läheisellä alueella asiakkaat eivät ole vähentyneet vaan laskutus päinvastoin kasvanut entisestään kalliimpien tuotteiden ja hintojen korotusten ansiosta. Myös kuluja laskettu selvästi ennakkohuollon ja linjojen ylläpidon tultua matkansa päähän 5-10 vuotta sitten.

Lupauksia on annettu ministeriön ja asiakkaiden suuntiin. Yhteydenottoja ei ole tullut pyynnöistä huolimatta. Oikeudet määräaikaisiin liittymiin sekä kaikkiin tarjouksiin evätty mahdollisesti joskus tulevan muutoksen vuoksi, joskin ei ole kerrottu edes tekniikasta eikä ajankohdasta.

Kohtuullista siis olisi antaa tarjoukset myös asiakkaille ja liittymiin joiden tulevaisuudesta ei tarjoajalla ole edes tietoa.

Viimeksi tapetilla 24kk määräaikaisuus ja 3kk ilmainen Spotify -palvelu. Ei ei..mahdollista mutta joku jostain ehkä joskus...ottaa yhteyttä... No tehdään erillissopimus...6kk määräaikainen joka jatkuu aina 6kk kerrallaan jos korvaavaa palvelua ei vieläkään ole kehitetty. Vaikka ilmoitus pitikin tulla jo viimevuoden puolella.. ;O)

Kiitos 2 vuotta odottamasta yhteydenotostanne etukäteen..

24/1M ADSL-asiakas jo 4 vuotta.

ps. hinnankorotuksia on kuulemma tiedossa eri alueillanne 1.5.2010 alkaen. Joko täällä pääsemme yli 100e
kuukausimaksun piiriin ????

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa