Suositelkaa liittymää

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Pojalla on puhelimessa tällä hetkellä käytössä Soneran Sopiva Surffilauta, mutta siinä on ihan liikaa puheaikaa ja tekstareita, koska poika puhuu ja laittaa viestejä todella vähän. Nettiä käyttää puhelimella sitäkin enemmän eikä Surffilaudan 21M hanki piisaamaan koko kuukaudeksi.
Millaiseen liittymään voisin tuon vaihataa? Ihanteellisin olisi, jos vois maksaa puhelut ja tekstarit käytön mukaan ja netti olisi isompi.
Kävin katsomassa noita liittymiä, enkä mistään löydä semmoista liittymää, jonka tuohon kuvailin, eli puhe ja viestit käytön mukaan ja netti esim. 50M.

2 kommenttia

Hei KaTaRo!

Surffilauta 4G:tä suosittelisin tuohon käyttöön. Vaikka paketissa onkin pojan käyttöön tilaa viesteissä ja minuuteissa, on se silti paras vaihtoehto kun ison nettipaketin haluaa ja tarvitsee.
Lisätietoja löydät: https://kauppa.sonera.fi/yksityisille/t ... d=some5818 ja liittymän voi päivittää näppärästi Omien Sivujen kautta: https://www4.sonera.fi/Kirjaudu/

Spotifyn saa nyt liittymään maksutta 6kk ajaksi! :)
http://www.sonera.fi/tutustu+ja+osta/li ... d=some5818
Soneralta ei aloittajan kaipaamaa liittymää löydy. Surffilauta 4G on varmaan Soneralta tosiaan paras madollinen tarjous, mutta siinäkin on tosiaan rajoitettu mobiilidatan käyttömäärä eikä se siten sovellu aktiiviseen datan käyttämiseen.

Saunalahdella ja Dna:lla on rajoittamaton mobiilidatan käyttömäärä, joten näiden operaattorien liittymät soveltuvat paremmin datan käyttöön. Esimerkiksi Dna:lta löytyy juuri aloittajan kuvailema liittymä, jossa on 50 Mbps nopeudella toimiva käyttömäärältään rajoittamaton netti ja vain käytetyistä puheminuuteista ja tekstiviesteistä maksetaan:

https://kauppa3.dna.fi/liittyman_tiedot ... ering=1380

Kuukausimaksu olisi linkitetyssä liittymässä 20% halvempi kuin Soneran liittymässä. Dna:n liittymä ei tosin silloin ole sopiva, jos sattuu asumaan sellaisella seudulla jossa on huono Dna:n kuuluvuus.

Vastaa