Suosittelisitko viihdepakettia?

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei,

Muutamme kahden kuukauden päästä kaapeli-alueelta antenni-puolelle ja kysyisin nyt, että suosittelisitko sinä koti-tv:tä. Meillä on nyt 100mbps -nopeudella toimiva internet-yhteys, joka on toiminut suhteellisen hyvin. Lisäksi on pari kanavapakettia; MTV3-kanavapaketti ja Discovery.

Vaihtoehtoja on kaksi: Soneran Koti-TV, johon nuo kanavapaketit tai sitten erikseen adsl-yhteys ja televisio antennin puolelta.

Viihdepaketin hintahan on mielestäni kohtuullinen, nopea netti ja hd-digiboksi yms. Mutta kuinka toimii koti-tv, jos laajakaistan huippunopeus onkin 24 mbps? Entä jos siinä samalla pelaa netissä? Reitittimen voi varmasti liittää mukana tulevaan modeemiin? Reititin on DIR-615.

Plussana olisi kyllä tuo hd-digiboksi. Näkyykö muuten koti-tv:n discovery-kanavapaketista Discovery ID
Riittääkö edes 100mbps yhteydellä potku koti-tv:n ja nettipelaamisen käyttöön?

Koti-tv vai laajakaista erikseen ja televisio antenniverkosta, kumpi olisi parempi teidän mielestä. Teillä on kuitenkin kokemusta Koti-TV:stä.

Kiitoksia mahdollisista vastauksista:)

2 kommenttia

Hei, me toki tässä Asiakaspalvelussa suosittelemme sinulle Sonera Viihdepakettia 🙂 mm. videovuokraamo ja verkkotallennus voisivat toimia valtteina vertailussa antenniin!
Vastaan nyt laittamiisi kysymyksiin, toivottavasti saat asiakkailtamme erikseen kokemuksia KotiTV palvelusta. Eli Sonera KotiTV on mahdollista saada Adsl puolella 24M liittymään, joten sen on todettu tällä nopeudella kunnolla toimivan. Toki kokeilematta on mahdotonta taata toimivuutta, sillä tekijöitä on monia. Nopeudet ja muu palvelun laatutaso voivat vaihdella mm. laitteistosta, sisäverkoista, puhelinverkosta jne. johtuen. Mutta uskallan väittää, että suurin osa 24M Adsl liittymällä Sonera KotiTV:tä käyttävistä asiakkaista on täysin tyytyväisiä tuotteeseen. Jos tuote ei syystä tai toisesta tyydytä, voi tietysti tilauksen perua 14 vrk peruutusoikeudella. En tosin usko, että tähän tilanteeseen jouduttaisiin. Lisätietoa Viihdepaketista löydät täältä. Ja vielä Discoveryyn. Kyllä, Discovery -kanavapakettiin, myös KotiTV:llä kuuluu Discovery ID. Lisää kanavapaketeista löydät täältä. Lisätietoa Sonera Viihdepaketista antaa myös Myyntipalvelumme maksuttomassa numerossa 0800 133 133 (ark. 8-20, la 9-16.30).
Me täällä asiakkaana tietysti haukumme KotiTV:tä :)

Huumori sikseen, suosittelen että otat 14 päivän testaukseen KotiTV:n ja samaan aikaan Maxivisionin vehkeet, Elisaa et taida saada jos ymmärsin oikein että olet sidottu Soneran nettiin. Sitten palautat huonomman.

Oma kokemukseni KotiTV:stä rajoittuu 100m valokuituyhteyden taakse, joten en osaa tuohon 24m yhteyteen ja sen kapasiteettiin KotiTV-käytössä sanoa mitään. Palvelu sinänsä on vielä kehitysasteella, mutta siksipä en siitä vielä maksakaan kuukausimaksuja vielä vuoteen. Toivottavasti vuoden päästä tuo on tarpeeksi houkutteleva sen 10e/kk hintaan nähden.

Vastaa