Tallennukset eivät käynnisty ja lähetykset pätkii

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 1 katselukerta

Pari päivää sitten alkoi ongelma, ettei osa tallennuksista enää käynnisty vaikka niitä on aiemmin jo katsottu ja ovat silloin toimineet. Mistä tämä voi johtua?

Kuva ja ääni on myös pätkinyt aika paljon ja sitä vikaa on jo kahteen otteeseen yritetty korjata 1,5 vuoden aikana. Paikan päällä on käyty katsomassa laitteita, eikä mitään vikaa ole havaittu. Välillä ei ole mitään ongelmaa ja sitten on kausia, kun pätkiminen on jatkuvaa ja häiritsee katselua kuten nyt on ollut jo pitkään. Laitteita on resetoitu useampaan otteeseen ja käynnistetty uudestaan, mutta mitään vaikutusta ei ole. Missä voisi olla vika?

7 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16
Hmm... Laajakaistasi nopeus ja tyyppi? Onko havaittu koneella pätkimistä verkkoyhteyksistä?
Valokuitu 100 Mbit/s. Myös tietokoneesta välillä katkeaa yhteys sekä puhelimesta. Molemmissa käytössä langaton yhteys.
Hei mirtsi__,

Kannattaa olla vikapalveluumme yhteydessä, niin koitetaan selvittää asiaa. Voit jättää vikailmoituksen myös Omien sivujen kautta.
Sama täällä koko elokuun tallennukset pätkinyt ja osa tallennuksista jää näkymättä ja just EM-kisojen
aikaan .Vika palveluun on ilmoitettu sieltä vain pahoitellaan tilannetta "yritetään korjata".Varmaan kun vain osan tallennuksista saa katsottua niin riittää että vain osan myös maksaa laskusta?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16
Minulla pätki tallennukset ja IPTV mutta auttoi uudelleen käynnystys ainakin...
Hei Teroari70!

Kokeile resetoida viihdepalvleun matkassa tullut modeemi ja poista digiboksin ohjelmisto. Ohjeet digiboksin ohjelmiston poistoon ja viihteen vikatilanteisiin löydät täältä. Auttaako tuo asiaan?
Resetoikaa ja pahoittelemme .............voi v........

Vastaa