Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
traba_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 4 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Tekstitys Nat Geo Wild

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei. Vähän aikaa sitten osa ohjelmista tuli suomeksi tekstitettynä. Hienoa. Nyt suurin osa on tekstitettyä mutta ruotsiksi (vaikka digiboksista on valittu suomalainen tekstityskieli). Vaikka suomalaista tekstiä ei ole sillä hetkellä saatavilla niin eihän silti ruotsalaista tarvitse näyttää. Ja jos valitsee tekstityskieleksi ruotsin, näyttää kieleksi tulevan norja (tai tanska)... Korjaisitteko.
1 vastaus
Merja_J_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 1499 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei traba!

Pääasiallisesti Nat Geo Wild kanavalla ei ole suomenkielisiä tekstityksiä lainkaan. Joissain yksittäisissä tapauksissa ohjelmissa saattaa tekstitys olla suomeksi, mutta ne ovat poikkeuksia. Kanavapaketin kanavakuvauksessakaan ei tuosta teksityksestä ole mainintaa juuri tästä samaisesta syystä. Kannattaakin ehkä laittaa tekstitys ko. kanavan kohdalla pois päältä. Kiitokset kuitenkin palautteesta, laitan viestiä eteenpäin että vaihtavat kielet vastaamaan valittua.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut