Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
jarkko_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 2 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Tekstitys jäljessä Discovery channelin ohjelmissa

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Viime aikoina joissain jaksoissa (esim. 21.4. Rikollisten sisäpiirissä ja aiemmin Fifth Gearin jaksoissa) tekstitys on minuutteja jäljessä mainoskatkolta palatessa. Ohjelman alussa tekstitys on oikein. Varsin ikävää ohjelmissa joissa satutaan puhumaan vaikkapa italiaa puolet ajasta ...

Tekstityksen katoamista tallennuksista tapahtuu myös. Tähän tuntuu auttavan tallennuksen uudestaan avaaminen tai Info/Back nappien painelu (ts. selkeä bugi).
1 vastaus
Arttu-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1303 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei jarkko

Oletko kokeillut tehdä ohjelmiston poistoa ja tehdasasetusten palautusta digiboksille? Ohjeet tähän löydät täältä: http://www.sonera.fi/viihde-vika.

Tein linjaan myös pienen säädön. Tämän pitäisi parantaa Viihteen toimivuutta. Ilmeisesti sinulla ei ole modeemi päällä tällä hetkellä?

Vika voi olla myös digiboksin ohjelmistossa. Ohjelmiston poistaminen voi auttaa tähän ongelmaan. Seuraile tilannetta ja palaa asiaan, jos ongelma jatkuu.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut