Tuplanetti 4G Teho päivitys Aito 4G Max (nopeus ei noussut)

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Elikkä päivittelin viikonloppuna omien sivujen kautta tuon Tuplanetti 4G liittymäni tuosta Teho (50mb/s) tuohon Aito 4G Max liittymään ja muutos näkyy omilla sivuilla, mutta nopeus on ennallaan.

Latausnopeuteni ei noussut 30-40 megasta mihinkään vaikka on täydet palkit 4G:llä.

Olen käyttänyt virrat pois laitteista, mutta ei auta.

3 kommenttia

Hei Pirate_fin!

Kiitos viestistäsi. Käytätkö Liikkuva Netti -liittymääsi kotiosoitteessasi tai kotipaikkakunnallasi?

Mikäli käytät liittymää kotiosoitteessasi, liittyy kuvaamasi tilanne todennäköisimmin siihen, että kotipaikkakunnallasi Soneran 4G-verkko toimii taajuudella 800 MHz. Tällä taajuudella 4G-verkon teoreettinen maksiminopeus on noin 70 Mbit/s, joten latausnopeus 150 Mbit/s ei ole edes teoreettisestikaan mahdollista. Liittymäsi sinänsä on kunnossa eli liittymäsi on Aito 4G Max -liittymä.

Yleensä suosittelemmekin liittymätyypiksi Liikkuva Netti Aito 4G Teho -liittymää alueille, joissa 4G-verkko toimii taajuudella 800 MHz ja mikäli asiakas käyttää liittymäänsä vain yhdessä osoitteessa.

Voit halutessasi testata Liikkuva Netti -liittymäsi nopeuksia esimerkiksi Kouvolan tai Loviisan keskusten alueilla, joissa 4G-verkko toimii taajuudella 1800 MHz.
Selvä homma.

Pystyttekö perumaan tuon vikailmoitukseni jonka tein omien sivujen kautta?
Hei Pirate-fin!

Tekemäsi vikailmoitus on tullut perille, mutta ilmoitus on nyt peruttu, eikä sinuun oteta yhteyttä vikailmoituksesi johdosta.

Vastaa