Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
kuumikko_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Tuusulan Vaunukankaan alueen katveongelmat

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Vesitornin purun yhteydessä otsikossa mainitun alueen tukiasema vaihtoi paikkaan. Teknisestä tuesta sain tiedon että tukiasema uudistetaan viime syksynä (2012) jolloin kuuluvuus ongelmien pitäisi helpottua 1/2 vuotta myöhemmin näyttää että kuuluvuus ongelmat jatkuvat edelleen. Perheessämme on 5 puhelinta eri mallisia Nokialaaisia (Lumia ja Symbian) sekä pääosin Soneran liittymällä, mutta myös yksi elisan liittymällä varustettu puhelin. Puhelin on kotona lähes jatkuvasti tilassa verkko ei löydy... eli onko tukiasemaa vaihdettu alueella ja jos on niin se ei ole auttanut lainkaan. Liäksi datayhteys on niin heikko että se toimii hyvin harvoin jos lainkaan.
1 vastaus
Sami-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 15 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Moi kuumikko,

Tuusulan Vaunukankaalle on otettu käyttöön uusi tukiasema lokakuussa 2012. Pahoittelut, jos kotiosoitteessanne on tästäkin huolimatta edelleen kuuluvuusongelmia. Jos haluat selvittää ongelmaa tai mahdollista vikatilannetta, voit olla yhteydessä tekniseen asiakaspalveluumme tai jättää vikailmoituksen verkkosivuillamme.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu