Urho-Tv Total +MTV3 kanavapaketti 3/kk -0 eur/kk....?

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Eli otsikkoni kertoo millaiset kanavapaketit oli määrä näkyä tilaamassani Koti-TV palvelussa tilatessani palvelun. Vihdoin pienten hankaluuksien jälkeen olen Koti-TV:n saanut toimimaankin muutoin, mutta kyseisiä kanavia en ainakaan vielä ole saanut näkymään. Kysymys kuuluukin, pitääkö nämä kyseiset kanavat jotenkin itse "hakea", vai kuuluisiko niiden automaattisesti näkyä Koti-TV palvelun nyt auettua? Jos pitää hakea, niin miten? Tilaus tehtiin elokuun loppupuolella ja ainakin silloin tarjouksessa luvattiin kyseiset kanavat 3kk maksutta...?

2 kommenttia

Hei. Ikävä kyllä asiakastietojemme mukaan KotiTV tilauksellasi ei ollut lainkaan kanavapaketteja. Tänään on lisätty verkkokaupan kautta tehty UrhoTV Total tarjous, eli UrhoTV Totalin pitäisi jo näkyä. Jos tilaukselle on sovittu myyjän kanssa 3kk maksuton UrhoTV Total ja MTV3 -kanavapakettitarjous, pyydän sinua olemaan yhteydessä Asiakaspalveluumme asian korjaamista varten.
Nyt toimii sekä Koti-TV että Urho-TV Total moitteettomasti. Teknisiä ongelmia ei ole lainkaan ja kuvan laatu entiseen kilpailevan operaattorin kaapeliin verrattuna on huikeasti parempi. Nyt on jo näköjään liittymänhallintakin ajantasalla. Tyytyväisyysprosentti tasan 100. 🙂

Vastaa