Uusi kaapelikortti, kanavat ei avaudu (esim. bonuskanava)

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Moro,

Hain toisen kortin CHL-matsien takia ja nyt esim. salatut bonuskanava,travel jne. eivät avaudu. Kortti ollut digiboxissa ja telkkarissa moduulilla monta tuntia? voiko joku katsoa valtuutuksen tai tehdä sen uudelleen? kortti on siis se uusin luonnollisesti.

5 kommenttia

Hei Jala!

Tätä olikin hoidettu jo hetkeä aiemmin ja laitettu linkitykset kuntoon. Jos ihan vielä ei toimi, niin kohta pitäisi alkaa näkyä. 🙂 Mukavia katseluhetkiä CHL:n parissa!
Moi,

jep, asia on kunnossa jostain syystä digiboxi ei toimi tällä kortilla mutta nyt toimiii sentään ci+ moduulilla
Hyvä juttu! 🙂 Korttisi on linkitetty sekä boksiin että kortinlukijaan, joten niitä voi tarvittaessa vaihtaa laitteesta toiseen.
Moi,

Jatkan tähän, sillä sama aihe.
Uusi asiakas. Taloyhtiömme on liittynyt toisen operaattorin kaapeliverkkoon, mutta edelleen meillä on ilmoitus, että myös Soneran kaapeli on kytketty. Myös verkkosivunne saatavuustiedoissa osoitteelleemme ilmoitetaan täysi kaapeliyhteys.
Näiden tietojen perusteella tilasin kaapelikortin ja kanavapaketit, mutta enhän nyt sitten saa mitään näkyviin. Ilmeisesti Soneran kytkentä ei pidä paikkaansa ja ns. tuplakaapelointia ei sallita.
Ei HD-kanavia ja -linkityksiä. Toisen operaattorin kortti toimii.
Hei tsiigaaja,

Taloyhtiössä ei voi samaan kaapeliverkkoon kytkeä kahta eri operaattoria.

Ilmeisesti uusi operaattori on kytkenyt taloon vain uuden kaapeliliittymän, eikä taloyhtiön puolesta ole ilmoitettu meillepäin muuttuneesta tilanteesta. Mikäli taloyhtiö ei ole kaapelia irtisanonut tai meille muuttuneesta tiedosta ilmoittanut, niin tuo saatavuustieto kertoo että kaapeli saatavuus siellä olisi.

Vastaa