Viasat Viihde

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei,

Miksei Viasat Viihde paketissa näy "National Geographic HD" ja "Nat Geo Wild HD" ?
Kun minulle myytiin pakettia puhelimitse, niin muistaakseni myyjä mainitsi että nuo
kuuluisivat HD:na pakettiin. Aikaisemmin sivulla http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea ... apaketiksi oli mainittu että nuo näkyisivät kaapelissakin. Oli vasta nyt korjattu ettei näykään. Sitten vielä sivulla http://www.sonera.fi/tutustu+ja+osta/tv ... iasat+film mainitaan että "Nat Geo Wild" olisi suomenkielisillä tekstityksillä, mutta ei ole. Asun Turussa Varissuolla.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16
Tässä sivulta löytyy tietoa mitä kanavapakettiisi kuuluu: http://www.sonera.fi/tutustu+ja+osta/tv+ja+viihde/kanavapaketit/viasat+film/'

maekki200 kirjoitti:

iasat+film mainitaan että "Nat Geo Wild" olisi suomenkielisillä tekstityksillä,


National Geographic Channel on yksi maailman arvostetuimmista dokumenttikanavista ja tunnettu upeista ja korkealaatuisista dokumenteistaan. Ainutlaatuisia dokumentteja ympäri maailman. Lähetysaika 24 h/vrk, suomenkielinen tekstitys.


Joo, näin lukee että olisi suomeksi tekstitetty.
Hei maekki200,

Kanavapakettien sisältöihin voi muutoksia tulla ja myös HD kanavien saatavuus voi vaihdella paikkakunnan kaapeli-tv verkon mukaan. HD kanavat vaativat myös näkyäkseen HD ready laitteen, joka on linkitetty kaapelikorttiisi.

Suomenkielinen tekstitys kysymilläsi kanavilla pitäisi tosiaan olla. Olitko koittanut vaihtaa laiteessasi tekstityksen kieltä?

Vastaa