YLE HD?

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Uusi Suomi lehti kirjoittaa tänään 2.5.2011 seuraavaa:

"Yleisradio aloittaa tänään maanantaina teräväpiirtolähetyksensä Yle HD -kanavalla. Yle on sopinut antenniverkkojakelusta TV Viihde -yhtiön kanssa.

HD-lähetykset näkyvät aluksi antenniverkon F-kanavanipussa, jonka peittoalue kattaa pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereen, Turun, Lahden, Jyväskylän, Eurajoen ja Oulun lähetysasemien peittoalueet.

Kanavan vastaanottoon tarvitaan Antenna HD Ready -merkitty vastaanotin sekä salauksenpurkukortti, jonka saa maksutta TV Viihteeltä. Kanavan nähdäkseen antennia ei tarvitse suunnata uudelleen, mikäli se tällä hetkellä on suunnattu johonkin lähetysasemaan F-kanavanipun peittoalueella.

YLE HD on siirtovelvoitteen alainen kanava, joten se näkyy myös kaapeli-tv-verkossa. Kaapelitalouksissa kanavan katseluun vaaditaan Cable HD Ready -merkitty vastaanotin ja salauksenpurkukortti. YLE HD -kanava on katsojalle myös kaapeli-tv-verkossa maksuton."


Entä koska YLE HD alkaa näkyä postinumeroalueella 45610 (Kouvola) ja saavatko Soneran kaapeliasiakkaat tuon salauksenpurkukortin maksutta Soneralta kuten antenniasiakkaat saavat maksutta TV Viihteeltä?

Televisioni on Cable HD Ready

5 kommenttia

YLE HD:n näkyvyydestä Soneran kaapelitelevisioverkossa ei vielä tietoa. Tämä pätee sekä aikataulun että tekniikan suhteen.

Uudet kanavat tulevat verkkoon joskus hyvinkin lyhyellä varoitusajalla, joten kannattaa seurata sivun http://www.sonera.fi/tv Ajankohtaista-osiota sivun alareunassa.
onko soneralla jo tietoa millon saadaan koti tv:seen näkymään tuo yle-hd ? vai nähäänkö sitä ollenkaan 24mb liittymillä ? ja mikä ihmeen ero siinä on kun elisa viihteellä voi 24mb netillä katsoa kaikkea hd lähetystä ja tolla koti-tv:llä näkyy vaa "potkupalloa" ...


Elisa on aloittanut Yle HD -kanavan lähetykset tiistaina kaapeli- ja IPTV-verkoissaan. Kaapeliverkkossa uusi kanava löytyy kanavapaikalta 223 ja sen katselu edellyttää Elisa Kanavakorttia.

Elisa Viihteen käyttäjät voivat katsella Yle HD -kanavaa kanavapaikoilla 527 (ADSL-yhteys) ja 223 (kaapelimodeemiyhteys). Elisa Viihteen käyttäjät voivat tallentaa uutta teräväpiirtokanavaa viimeistään keskiviikkona 11.5.2011.

Yle HD -kanava löytyy myös jo ainakin joillakin paikkakunnilla DNA Welhon verkosta. DNA Welhon Yle HD -kanava ei kuitenkaan vielä lähetä ohjelmaa.
Elisalla ja DNA:lla alkaa YLE HD jo näkymään.. Mikä Soneralla maksaa? Sivuja kyllä päivitetään 3 kertaa vuodessa, mutta asiakkaiden kyselyitä ei oteta tosissaan.. Mistä teille oikein maksetaan? Ottakaas vaikka mallia DNA:sta jos ei muuten onnistu!
Lehdistötiedote 11.5.2011

DNA aloittaa YLE HD -kanavan lähetysten välittämisen koko kaapeliverkossaan keskiviikkona 11.5.2011.
Kanava jaetaan teknisistä syistä vielä tällä hetkellä salaamattomana, joten sen katselu on mahdollista HD-virittimellä varustetulla laitteella (HD-digiboksi tai integroitu HD-televisio) ilman ohjelmakorttia.
Salaus otetaan käyttöön 19.5., jolloin DNA:n verkossa tehtävät ohjelmakorttipäivitykset on saatu valmiiksi. YLE HD:n katselu edellyttää siis 19.5. alkaen Cable Ready HD -hyväksyttyä laitetta (digiboksi tai CI+ -moduulilla varustettu televisio) ja laitteeseen linkitettyä ohjelmakorttia.


http://www.dna.fi/DNAOy/Media/Tiedotteet/Sivut/YLEHD-kanavaDNAWelho-kaapeliverkkoontanaan115.aspx
Eihän Sonera Edes Viitsi Vastailla Rehellisesti Oikeata Syytä Vaan Selittelevät Vaan Muka Ei aikataulua YLE HD Että Semmoinen Firma Sonera Vaan On Kyllä BrändejäJa Sivuja Uusitaan Mutta Maksavaa Asiakasta WEi Palvella Eikä Näytetä YLE HD Kanavaa Lätkäkisojen Aikaan
Kun saamme faktaa YLE HD:n saapumisesta Soneran kaapelitelevision kanavavalikoimaan, tulemme kertomaan asiasta heti tällä keskustelupalstalla. Olemme tiedustelleet kaapelitelevision puolelta mikä on tilanne ja aikataulu YLE HD -kanavan kanssa, mutta emme ole vielä saaneet vastausta.

Vastaa