Yhteyden luonti takkuaa

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Jo useamman viikon nettiyhteyttäni on vaivannut mielenkiintoinen " ominaisuus": kun käynnistän tietsikan+modeemin, kaikki lamput syttyvät modeemiin hyvässä järjestyksessä mutta jos klikkaan nettiselainta( ihan sama mikä, kokeiltu FF, IE ja Chrome) niin tuloksena on "aikakatkaisu, sivu vastaa liian hitaasti" tms. vähän selaimesta riippuen. (joka selaimella on muute eri kotisivu joten yhden sivun ruuhka ei voi olla aiheuttaja)
Oire on vähän niinkuin " kaikki linjamme ovat varattuja, odota vuoroasi" ;)

Tänään kesti n. tunnin modeemin päällepanosta ennenkuin nettiyhteys toimi, avasin koneen n. 16.00 ja kokeilin abaut 10 min välein joko yhteys toimisi, karvan vaille 17.00 alko toimimaan.

Olen kokeillut uutta modeemia + piuhoja, sama juttu.
Jos en sammuta modeemia välillä, toimii hyvin ( kunhan se yhteys syntyy, ei se pätki vaikka pitäs aparaatit pari vuorokautta putkeen päällä)
Virustorjunta ja palomuuri on ajantasalla.
Uusia ohjelmia ei ole asennettu.

Juu niin muuten sekä soneran testit että speedtest.net on aikaisemmin antanut karvan yli 18 mt lukemia, nyt tulokset kieppuu ~12 mt...

Paha tästä on vikailmoa tehdä kun netti kuitenkin toimii sitten kuhan kerkiää eikä se uhkasakko oikein iske...

herää vaan kysymys onko täällä liian monta yhteytttä yhden karvan varassa tjmsp.???

Tai onko muilla vastaavia kokemuksia/vinkkejä/neuvoja ??

2 kommenttia

Hei Matti71,

sinulla näyttäisi olevan käytössä meidän Koti TV -palvelu. Olemme päivittäneet tv-kuvan lähetystekniikkaa liittymällesi ja lähettäneet sinulle tässä yhteydessä Thomsonin modeemin/palvelureitittimen. Oletko ottanut tuon Thomsonin laitteen käyttöön ja onko se tällä hetkellä kytkettynä liittymälläsi?

Liittymäsi on muutoksen yhteydessä optimoitu toimimaan nimenomaan tuon Thomsonin palvelureitittimen kanssa. Jos käytössä on jokin muu modeemi, niin ongelmia saattaa ilmentyä.
Myöhäinen päivitys: vaihdoin Thomsonin pömpelin käyttöön ja ongelma hävisi, kiitos :)
Samalla näköjään muutenkin yhteys kohentui, speedtest antoi ekan kerran yli 20 lukemat(useina päivinä)
Joten kiitos ja anteeksi marmatukseni, tosin joku olisi voinut antaa vinkin jotta vaihda reititin vaikka et netti-tv:tä käyttäisi...

Vastaa