Yhteys toimii aivan liian hitaasti (ei edes 1% luvatusta)

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 1 katselukerta

Omakotitalo ja 100 megan yhteys, joka toimii hitaammin kuin vanha 2 megan yhteys.

Soneran nopeustestillä kokeilin ja tulos on seuraavanlainen:

-viive 28ms
-latausnopeus 0,34Mbit/s
-lähetysnopeus 0,75Mbit/s

Moodemina on teiltä saatu Cisco epc3825. Olen mitannut nopeutta käyttäen langatonta ja langallista yhteyttä, saan aina tulokseksi alle 1Mbit/s. Saman tuloksen saan myös läppärillä ja pöytäkoneella.
Jopa sähköpostin lukeminen ja lähettäminen on tuskallista tällä nopeudella.

Onkohan vika omassa laitteistossani vai soneran suunnalla? Liittymän hankinnasta ei ole kovin pitkä aika.

4 kommenttia

Hei Anderson

Asiakasnumerollasi löytyy kaksi kaapeliliittymää. Tarkastelin molempia liittymiä ja toinen näyttää pätkivän. Pätkiminen voi ilmetä sinulle yhteyden hidasteluna. Oletan, että puhumme tästä liittymästä.

En ensimmäisenä epäile, että vikaa jäisi sinun laitteisiin. Olet testannut ilman langatonta ja useammalla koneella. Tällä rajaat omat laitteet aika hyvin pois laskuista. Sekä näin että yhteys modeemilla katkeaa ajoittain. Onko sinulla käytössä haarointinta tai pitkiä johtoja antennijohdossa? Hirveästi muuta et voi testata kaapeliliittymissä. Jos huoneistosta löytyy useampi rasioita, kokeile modeemia toisesta rasiasta.

Mikäli olet testannut ilman haaroittimia ja jatkojohto, tee asiasta vikailmoitus niin alamme tutkimaan asiaa meidän puolelta. Vikailmoituksen voi jättää soitamalla 0206 90101, ma-pe 8-20, la 9-16:30. Voit tehdä asiasta myös palvelupyynnön, niin me otamme yhteyttä sinuun.

Toivottavasti pääset näillä vinkeillä eteenpäin!
Sama täällä. Nopeustestit näyttää alle 0,1M ja alkaa kärsivällisyys loppumaan, kun kolmatta päivää jatkuu sama ongelma !
Hei VivaEmptiness

Sinun liittymän tilanne näyttää melko samalta kuin Andersonin. Yhteys näyttää pätkivän. Tee samat testit kuin Anderson ja ota yhteyttä Vikapalveluumme jos ongelma ei korjaannu. Eiköhän vika saada korjattua!
Kokeilin toisella samanlaisella modeemilla eri rasiassa ja vielä eri piuhalla, mutta nopeus jää silti pieneksi.

Vikailmoitus tehty.
Kiitos nopeasta vastauksesta.

Vastaa