Ylen kanavien tallennus ei toimi netin kautta


Ajattelin pistää jotain joulupyhien aikaan yleltä tulevia ohjelmia talteen, mutta eihän se ole mahdollista kun tallennus ei toimi.

10 kommenttia

Ei toimi ei ja turha odottaa että korjataan ennen ensi viikkoa.
Hei vilkku1234,
luultavasti oli kyse etätallennuksesta? Onnistuuko tallennus jos vaihdat selainta (Firefox tai Internet Explorer)?
Näyttää olevan tosiaan selain ongelma. Cromella ei toimi ylen yksikään ajastus, explorerilla toimii.
Koskee osittain myös muita selaimia. Ensi perjantaista eteenpäin ei aukea ylen ohjelmat millään selaimella.
Ei toimi Firefox 9.0.1:llä (tänään). Siis ylen kanavilta tuleville ohjelmille *. Ruutu vetää vaan "himmennetyksi" ja tallennus "pop-up:ia" ei tule näkyviin. Go sonera go!

* kokeilin kaikki kanavat läpi ja kyse on tosiaan ylen kanavia vaivaava ongelma, PAITSI, että törmäsin yhteen muun kanavan ohjelmaan jossa sama virhe: MTV3 - 21:50 Pilanpäiten (26.12.). Ihme juttu. Onko ohjelmatiedoissa jotain vikaa, yleisesti ylen kanavilla ja satunnaisesti joillain yksittäisillä muiden kanavien ohjelmilla, ja siksi ajastus ei toimi?!

Tämähän vika on muistaakseni jo kerran aikaisemmin ilmennyt juuri samanlaisena, silloin joku haisteli verkkoliikennettä ja kirjoitti tänne, että mitä ongelmaa/virheilmoitusta silloin oli. En muista enkä jaksa kaivaa missä topicissa tämä oli. Mutta ilmeisesti vanha vika nostaa taas päätään.
Hei ja kiitos viesteistänne koskien tallennuksen ajastusta.
Olemme välittäneet tämän eteenpäin asiasta vastaavalle taholle ja toivottavasti ongelma saadaan korjattua mahdollisimman pian.
Eilen ei aluksi toiminut mutta sitten yhtäkkiä rupeskin toimimaan. Ja tänäänkin toimii. Toivottavasti joku korjas jotain ihan oikeasti (aika nopeasti nimittäin tapahtui verrattuna muuhun sonera touhuun), eikä vain käynyt niin, että vika ajoittaisesti meni "piiloon".
Ei toimi cromella eikä explorerilla edelleenkään. Perjaista eteenpäin ylen kanavat jää harmaana ruutuna nokkasi eteen.
Tarkennus: mulla ei siis toiminut aluksi edes ennen perjantaita ylen kanavilta + yksi muualta tallennukset Ne siis rupesivat yhtäkkiä toimimaan. Perjantain ohjelmissa tai siitä eteenpäin ongelma siis vielä on olemassa.
Hei!
Kyseinen vika on korjattu viime viikon lopulla. Mikäli ongelmia vielä esiintyy, teettehän vikailmoituksen Tekniseen Asiakaspalveluumme.

Vastaa