Zyxel NBG-419N V2 "seinään liittämisongelma"

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 29 katselukertaa

Moi,

Tilasimme teiltä valokuituliittymän ja teiltä tulleessa reitittimessä on vain pelkkä ethernet-kaapelin paikka ymmärtääkseni? Tämä tuottaa ongelmia siinä, että asuntomme seinässä ei ole paikkaa mihin ethernet-kaapelin saisi kytkettyä. Asunnossamme ei ole myöskään adsl- pistoketta. Asumme kerrostalossa ja tänne pitäisi teiltä saada valokuituyhteys. (teiskontie 13 tampere)

Kysymys kuuluukin, onko olemassa jonkunlaista välikappaletta, millä saisi ethernet-kaapelin yhdistettyä antennikaapelin "reikään" vai pitääkö olla erilainen reititin tms?

1 kommentti

Iltaa KeKe21,
jos huoneissa ei ole erillistä datarasiaa, johon voisi reitittimen tai tietokoneen kytkeä suoraan kiinni ethernet-kaapelilla, niin suosittelen sinua tarkistamaan asuntosi huoneistojakamon. Jotkut taloyhtiöt ovat tehneet päätöksen koskien sisäverkkouudistusta, ettei huoneisiin saakka vedetä datarasioita, jolloin ainut paikka reitittimen kytkennälle on tuo huoneistojakamo. Tämä usein sijaitsee eteisessä tai vaatekomerossa. Jos näistäkään paikoista ei löytynyt etsimääsi niin kysäisethän isännöitsijältä lisätietoja jakamon sijainnista.

Vastaa