iphone

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 17 katselukertaa

hei. mitähän meinaa semmonen kun iphonen näyttöön tulee ylös kirjoitus että sinulle on 4 uutta ilmoitusta, sinne mihin yleensä tulee iltasanomien uutiset?

6 kommenttia

amt kirjoitti:
hei. mitähän meinaa semmonen kun iphonen näyttöön tulee ylös kirjoitus että sinulle on 4 uutta ilmoitusta, sinne mihin yleensä tulee iltasanomien uutiset?


Hei amt,

on kyllä näkemättä puhelinta hankala sanoa mistä ilmoitukset tulevat. Todennäköisesti joku sovellus sinulle ilmoituksia lähettää.
mikähän semmoinen sovellus voisi olla, olisiko se joku piilotettu juttu, puhelin on iphone 4. eikö yleensä ilmoitukset näy tietyn ikonin kohdalla
Heipä vaan!

Nyt siis tarkempaa kuvailua peliin tai sitten kuva tilanteesta. Kuvaile vähintäänkin hyvin selvästi ja tarkkaan ilmoitusten laatu, sijainti ja kaikki muut tiedot.

Nyt vielä varmistukseksi: Eihän kyseessä vaan ole ne ilmoitukset, jotka tulevat näkyviin, kun vedät ylhäältä valikon alas, vaihdat välilehden Kaikki. Sinne ainakin itselläni tulee ilmoitukset. (Toivottavasti on sinullakin käytössäsi uusi versio, muuten äskeinen polku ei täsmää.)
no kun avasin puhelimen lukituksesta niin ylhäälle pomsahtaa joku iltasanomien uutinen automaattisesti mutta erään kerran sinne pompsahti pienellä tekstillä että sinulla on 4 ilmoitusta, siis ihan sinne ylös kapealle alueelle ilman että olisi vetänyt sormella ylhäältä alas. voiko siihen laittaa jonkun sovelluksen jos ei vaikka halua että joku muu pääsee näkemään viestejä tai keskusteluja yhteydenpitoa varten? voiko tästä puhelimesta poistaa yksittäin puheluita?
Hei amt!

Kiitos viesteistäsi. Kun sait iPhoneesi tekstin saapuneista ilmoituksista, saitko näkyviin mitä nämä ilmoitukset koskivat? iPhone-laitteissa on myös erillinen Ilmoituskeskus, josta löytyy lisätietoja esimerkiksi osoitteessa:

http://bit.ly/1ANo2j3

Avautuvalta sivulta löytyy myös ohjeet liittyen Ilmoituskeskuksen ottamiseen pois käytöstä sekä siihen, mitä ilmoituksia keskukseen tulee.

Kyllä iPhonesta voi poistaa yksittäisiä puheluita, viestejä ja ilmoituksiakin. Esimerkiksi puheluiden kohdalla valitaan näytöltä puhelimen kuva ja seuraavaksi valitaan tietty puhelu ja valitaan kohta Muokkaa. Tämän jälkeen valitaan sama puhelu uudelleen ja valitaan kohta Poista.
Ei voi olla totta ostat puhelimen etkä viitsi tutustua käyttöohjeisiin

Vastaa