kännykän nettiyhteys ei toimi

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 5 katselukertaa

Moro,

Elikkä lyhyesti ja ytimekkäästi ongelmana on että puhelimeni nokia n8 nettiyhteys ei pelitä enää. viimeviikolla tuo vielä toimi. tänään huomasin tämän ongelman! wlan verkon kautta saan yhteyden nettiin mutta kun menen wlan kantaman ulkopuolelle tai sammutan wlanin muuten niin puhelin ei ota yhteyttä nettiin. tilasin uudet asetuksetkin tekstiviestin kautta kun oletin ensimmäisenä niiden menneen jostain syystä sekaisin. onkohan ongelma soneran yhteyksissä ja voiko tuota jotenkin todeta? vai lieneekö 1.5v vanha puhelimeni tullut tiensä päähän?

1 kommentti

Hei AkaanKurja!

Oletko kokeillut korttia toisessa puhelimessa? Jos et sitä ole tehnyt, voisit kokeilla kuinka netti toimii kortillasi jollain toisella puhelimella. Näin päästäisiin paremmin selville onko vika liittymässä vai puhelimessa. Entä onko ongelma ihan joka paikassa vai jossain tietyssä osoitteessa? Entä toimiiko muilla Soneran käyttäjillä netti siellä missä sinulla ei toimi vai onko ongelmaa samassa osoitteessa jokaisella?

Suosittelen että kokeilet kuitenkin ensin testailla toisella puhelimella ja ilmoittelet sitten kuinka käy niin selvitellään asiaa lisää. Voit myös lisätä asiakasnumerosi käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero) jatkoa varten.

Vastaa