Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
AkaanKurja_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 7 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

kännykän nettiyhteys ei toimi

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Moro,

Elikkä lyhyesti ja ytimekkäästi ongelmana on että puhelimeni nokia n8 nettiyhteys ei pelitä enää. viimeviikolla tuo vielä toimi. tänään huomasin tämän ongelman! wlan verkon kautta saan yhteyden nettiin mutta kun menen wlan kantaman ulkopuolelle tai sammutan wlanin muuten niin puhelin ei ota yhteyttä nettiin. tilasin uudet asetuksetkin tekstiviestin kautta kun oletin ensimmäisenä niiden menneen jostain syystä sekaisin. onkohan ongelma soneran yhteyksissä ja voiko tuota jotenkin todeta? vai lieneekö 1.5v vanha puhelimeni tullut tiensä päähän?
1 vastaus
Merja_J_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 1499 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei AkaanKurja!

Oletko kokeillut korttia toisessa puhelimessa? Jos et sitä ole tehnyt, voisit kokeilla kuinka netti toimii kortillasi jollain toisella puhelimella. Näin päästäisiin paremmin selville onko vika liittymässä vai puhelimessa. Entä onko ongelma ihan joka paikassa vai jossain tietyssä osoitteessa? Entä toimiiko muilla Soneran käyttäjillä netti siellä missä sinulla ei toimi vai onko ongelmaa samassa osoitteessa jokaisella?

Suosittelen että kokeilet kuitenkin ensin testailla toisella puhelimella ja ilmoittelet sitten kuinka käy niin selvitellään asiaa lisää. Voit myös lisätä asiakasnumerosi käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero) jatkoa varten.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut