kodin netti perus tarjousehdot

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Minulla on tällä hetkellä soneran 10/2Mbps nettiyhteys. Yhteyden hinta on ollut jo vuosia 19,90e/kk. Viimeisimmässä laskussa hinta oli kuitenkin noussut 26,11 euroon, joten rupesin katselemaan uutta nettiliittymää. Soneran sivuilla on tarjousliittymänä "kodin netti perus" mikä näyttäisi olevan juuri se netti mikä minulla on. Hintana tässä liittymässä on 9,90e/kk ensimmäiset 12kk ja 19,90/kk seuraavat 12kk (24kk määräaikainen). Sopimusehdoissa kuitenkin lukee seuraavasti:

Tarjous ei koske tarjousaikana irtisanottuja ja samalle henkilölle tai samaan talouteen uudelleen tilattuja liittymiä.

Tarkoittaako tuo nyt että tarjous ei koske (tarjousaikana irtisanottuja JA samalle henkilölle tai samaan talouteen tilattuja liittymiä) vai sitä että tarjous ei koske tarjousaikana irtisanottuja liittymiä eikä samalle henkilölle/samaan talouteen uutelleen tilattuja liittymiä.

Toisinsanoen voinko soneran asiakkaana "vaihtaa" tämänhetkisen 10/2Mbps yhteyden (26,11e/kk) tuohon tarjous 10/2Mbps yhteyteen (14,9e/kk, 24kk määräaikainen)?

Toinen kysymys: Voiko liittymän siirtää toiseen osoitteeseen, jos joutuu muuttamaan kesken sopimuskauden?

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16
En osaa sanoa ensimmäiseen kysymykseen mutta toiseen osaan:

Elikkäs kyllä liittymäsi siirtyy jos on toteutettavissa Soneran liittymä (kaapelit on olemassa). Jos ei ole mahdollista, sopimus voi purkaa vaikka onkin määräaikainen.

Vastaa