samsung galaxy tab 3 10.1 4g

  • 11 December 2014
  • 16 kommenttia
  • 13 katselukertaa

Tarvitseeko minun tilata uutta liittymää ostaessani samsung galaxy tabin ja maksan sen kertamaksulla 360e?(minulla on jo micro sim kortti,jossa on liikkuva netti)

16 kommenttia

Hei Tuomas H! Vastasinkin jo toiseen ketjuun eli voit toki tilata laitteen myös ilman liittymää. Valitse ensin verkkokaupasta kohta Tilaa laite ja uusi liittymä, jonka jälkeen avautuvalta sivulta voit valita kohdan En tarvitse liittymää.
Meidän yksilö muuttaa kellonaikaa joka viikko satunnaisesti. Yleisin on että edistää 10-12 minuuttia. Nyt taisi tulla ennätys kun tabletti siirtänyt yön aikana kelloa eteenpäin 57 minuuttia. Mukava käyttää herätystoimintoa, kun kello näyttää mitä sattuu. Mistä tämä johtuu? Resetit tehty, ei auta.
Heippa,

käytätköhän laitteessasi automaattista kellonajan asetusta? Vai oletko sen sinne manuaalisesti laittanut? Laitteet ottavat kellon ajan automaattista asetusta käyttäen verkosta, mutta nyt vaikuttaa siltä, että laite saattaa sekoilla mikäli sinulla on tuo automaattinen kellonajan asetus kyseessä ja silti kello edistää tai näyttää mitä sattuu.

Suosittelen huollattamaan laitteen tässä tapauksessa varmuuden vuoksi. Takuu näissä laitteissa on kuitenkin 24kk laitteen hankintahetkestä eteenpäin. Vika saattaa pahentua ajan saatossa, joten kannattaa korjata laite hyvissä ajoin.

Ystävällisin terveisin,

Pia
Automaatti on päällä. Vaihdettu jo sim-korttikin uuteen kun luulimme että vika on siinä.
Hei Keppi!

Ok. Siinä vaiheessa suosittelen että toimitat laitteen huoltoon. Voit toimittaa sen huoltoon suoraan sonera kaupan kautta:)
Henry kirjoitti:
Hei Keppi!

Ok. Siinä vaiheessa suosittelen että toimitat laitteen huoltoon. Voit toimittaa sen huoltoon suoraan sonera kaupan kautta:)


Näin tarvinnee tehdä, mutta menee työkiireiden vuoksi ensi viikkoon. Toivotaan että tekevät muutakin kuin resetoinnin, sillä se on tehty jo monesti. Samoin sisällä on uusin softaversio.
Jos ostaa tarjouksessa olevan tab 3 mitä se 4g sisältää?
Jos ostaa tarjouksessa olevan tab 3 mitä se 4g sisältää?
Ja pliis vastatkaa ennen lauantaita.
Se sisältää kyseisen päätelaitteen ominaisuutena...
Verkko: 4G - LTE
Tiedonsiirron maksiminopeudet
4G: 100 Mbit/s (vastaanotto) / 50 Mbit/s (lähetys)


Jos haluat hyödyntää tuota ominaisuutta, hankit sopivan liittymän käyttöalue(id)esi ja tarpeesi mukaisesti.
Näyttää tukevan käytössä olevia lte/4g-verkkoja....
Selvä. Kumpi on loppujen lopuksi parempi tab 2 vai 3? Ja kannattaako se 4g ostaa tabletille vai jokin toinen?
Moi manu!

Itse suosittelisin tuota Tab3:sta koska on kuitenkin uudempi sekä paremmilla tehoilla varustettu tab2:seen verrattuna. Liikkuva yhteys kannattaa ilmanmuuta tuohon tablettiin hankkia jos vähänkään reissaa sen kanssa ja jos kotona ei kiinteää yhteyttä ole (mitä jakaa wlanin kautta tabletille kotona).

Yhteysmuotoa kannattaa puntaroida liikutko enemmän 3G vai 4G peittoalueella tabletin kanssa. Jos käytät tablettia enemmän 4G-alueilla, silloin se ilmanmuuta kannattaa yhteydmuodoksi valita 3Gn sijaan. 4G yhteys kuitenkin toimii myös 3G-verkossa jos sattuu liikkumaan katvealueella.
Moi mikä minun tabissa on vikana kun se ei lataa siinä näkyy sellainen punainen raksi ja se on kokoajan laturissa?
Hei samsungeri! Oletko päässyt kokeilemaan toista laturia, jos vika olisi siinä?
Olen testannut mutta vika ei ole siinä. Tuntuu siltä kun se kuluttaisi enemmän virtaa laturissa kuin ilman ja tab on vasta vuoden vanha.
Hei samsungeri!

Kuulostaa siltä, että Samsungin tabletissasi on jotakin vikaa. Mainitsemasi punainen raksi tarkoittaa sitä, että laite ei lataudu kunnolla.

Olet toki jo sammuttanutkin tabletin vähäksi aikaa, mutta tätä voi kokeilla uudelleen. Voit myös kokeilla painaa laitteen virtapainiketta ja samalla painat sormella laitteen näyttöruutua.

Samsungin laitteilla on laitevalmistajan myöntämä kahden vuoden takuu. Voit toimittaa laitteen huoltoon esimerkiksi Sonera Kaupan kautta. Lähimmän Sonera Kaupan voit tarkistaa osoitteessa:

http://www.sonerakauppa.fi/?someid=3417

Vastaa