soneraviihde mobiilissa

  • 11 December 2014
  • 9 kommenttia
  • 1 katselukerta

Hei hankittiin Sonera viihde toimii...tein tunnukset mobiilin viihteeseen,enkö voi siellä katsoa edes peruskanavia kun aina herjaa että pitäisi olla kanava paketti? Ja pystyykö sieltä katsomaan itse tallennettuja ohjelmia vai voinko katsoa vain television kautta.

9 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16
Siis Sonera Viihde ja Sonera Viihde netissä ja mobiilissa ovat kaksi eri palvelua.

- Sonera Viihde netissä ja mobiilissa olevat tunnukset ovat ilmaisia kaikille halukkaille operaattorista riippumatta Suomessa
- Sonera Viihteen tilaaja siis saa kanavapaketin: Peruspaketin tai Peruspaketti tallennuksella ilmaiseksi, tilaa siis ilmainen kanavapaketti Sonera Viihde netissä ja mobiilissa palveluun (katso siis hinta on 0€).
- Sonera Viihde netissä ja mobiilissa ei voi katsoa Sonera Viihteen tallennuksia, eli voit katsoa vain IPTV digiboksin kautta. Sonera Viihde netissä ja mobiilissa olevasta Peruspaketti tallennuksella (ei siis Peruspaketissa) on automaattinen 7 päivän tallennus ohjelmakirjastoon, lukuunottamatta MTV musiikki TV ohjelmia.
Minulla on tehtynä tunnukset kyseiseen palveluun ja vahvistus on tullut sähköpostiin, silti en pysty katsomaan mitään kun herjaa että pitäisi olla kanava paketti mitä kyseisellä palvelulla sitten voi tehdä?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16
Eli omilta sivuilta sinun tulee katsoa Sonera tunnusten avulla kanavapaketti... Jos sinulla on Sonera Viihde niin saat siis peruspaketin ilmaiseksi...

- Myös muut kanavapaketit saat Sonera Viihde netissä ja mobiilissa palveluun jos on Sonera Viihteessä tilattu.

Voit ilman kanavapaketteja katsoa leffavuokraamosta leffoja.
Hei miikkis77!

Kuten olkitu jo mainitsikin, tulee tunnuksille vielä tilata kanavapaketit. Tv viihteen omistajille peruspaketti tallennuksella, sekä TV -viihteen puolella olevat maksukanavat, jotka on saatavilla myös mobiiliviihteen puolella, saat käyttöösi yksille tunnuksille ilman lisäkustannuksia. Voit tilata nuo paketit omilta sivuilta, hallinnoimalla juuri tuota mobiiliviihdettä.
Olen luonut käyttäjätunnukset ja IPadillä viihde toimii.

Miten voin käyttää Sonera Viihdettä tietokoneella? Voinko katsoa tilaamiani maksukanavapaketteja tietokoneella?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16
Tietokoneella voit käydä selaimella http://www.soneraviihde.fi/#/live katsomassa Sonera Viihde netissä ja mobiilissa tilattuja kanavapaketteja. Samat siis kuin ipadilläkin. Koneellasi tulisi olla Microsoft Silverlight asennettuna että voit katsoa videoita.
Kiitos vastauksesta. Löytyi.

Toisto tosin katkeaa alle sekunnin jälkeen ja ilmoittaa "Toisto keskeytyi. Yritä Uudelleen."
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16
Ei ole suuri yllätys... ettei toimisi...
Hei osle!

Onko vika vielä päällä? Mitä selainta käytät?
Jos mahdollista, voisit kokeilla vielä toisella selaimella.
Kun kirjaudut soneraviihde.fi, alhaalta löytyy järjestelmätesti. Sitä klikkaamalla testataan, että tietokoneesi täyttää viihdepalvelun laitevaatimukset.

Vastaa