tietoturvan lisäys toiselle koneelle

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei. Yritin lisätä Soneran tietoturvan toiselle koneelleni. Vanhalla koneellani ollut lisenssinumero ei kuitenkaan kelvannut. Onkohan lisenssinumeroni jossain vaiheessa muuttunut? Asensin kokeiluversion joka toimii kuukauden.

Asennuksen aikana pyytää tilauskoodia eikä hyväksy antamaani
rek. avainta. Resetoinnista huolimatta!

4 kommenttia

Hei kissaset,

Resetoin lisenssinumerosi, nyt lisenssin pitäisi toimia.
Onko tilauskoodi sama kuin rek. avain?
Hei,

olen menossa ostamaan uuden koneen opiskelua varten ja tiedän, että tietoturva on asennettu jo kolmelle koneelle, joista kaksi on mennyt rikki. Nyt siis käytössä on vain äitini kone.

Kysymykseni onkin, että saanko asennettua tietoturvan vielä uudelle koneelleni tänään, että pääsen tekemään kouluhommia, vai joudunko hommaamaan uuden tietoturvapalvelun?
Hei Sippe,

Tietoturvan saa asennettua kolmelle koneelle käyttöön. Eli jos tietoturva on ollut aiemmin 3 koneessa joista 2 on mennyt rikki, niin voit asentaa tietoturvan vielä 2 koneeseen. Rikkinäisissä koneissahan tuo tietoturva ei ole enää käytössä.

Jos käy niin että tietoturvan asennusohjelma ei hyväksy lisenssiavainta, niin [url=http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea#soita-meilleolethan vikapalveluumme yhteydessä[/url] niin voimme resetoida lisenssiavaimen.

Vastaa