Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66685
Kirjoituksia 180040

Telian liigatiimin puoluellisuus on niin läpinäkyvääTelian liigatiimin puoluellisuus on niin läpinäkyvää

sikasonni
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Telian liigatiimin puoluellisuus on niin läpinäkyvää

1/5

On käsittämättömän turhauttavaa katella teidän liigalive-studioita playoffien aikana, ei kahta sanaa kenen puolella studion isännät/emännät eivät ainakaan ole 🙂 varsinkin tomi kalliolle terveisiä että hahaa *******u menikö pikkusen ihon alle ku kärpät voitti sen näki kaukaa että nyt *******ttaa tomppaa k oma joukkue ei saanut tulosta aikaa hpk:n pesukoneessa mutta kärpätpä saa. Mun mielestä on asiantuntijoilta jopa loukkaavaa kärppäfaneja kohtaan tuo "vähättely" yms. "kärpät ei pääse mihinkää jne" ja jatkunu koko playoffsit. Toki itekkki jääkiekkoa paljon seuranneena olen huomannut että kärpät on kenttäpelissä hpk:ta jälellä mutta mitäs näyttää voitot? Kukaaan muista juhannuksena tai ens kauella miten se mestaruus TAAS pysyy täällä oulussa missä sen kuuluuki.. game seven ois  kyllä tässä sarjassa oikeutettua ja lähellä toteutumista, mutta toivotaan että torstaina jo ratkiaa

Vastaa
4 vastausta

Ku__inluikaus
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

2/5

Samaa mieltä tästä asiasta.

Pukumiehet eivät ole vielä huomanneet jostain syystä, kuinka fiksu Manner on.

 

Kärpät osaa muttaa pelityyliään tarvittaessa, kun taas HPK hakkaa päätä kirjaimellisesti seinään.

Vastaa

SaJoonas
Moderaattori
Viestejä 572 kpl

3/5

Kaikki meidän selostajat ja asiantuntijat on ammattilaisia. Jokaisella selostajalla ja asiantuntijalla on omanlainen tyylinsä ja he ovat erilaisia persoonia. Jonkin henkilön tapa viestiä asioita ei välttämättä miellytä jokaista, mikä on ihan ymmärrettävää. Me emme kuitenkaan Teliana ole kummankaan joukkueen puolella tässä finaalisarjassa, vaan toivomme, että saamme mahdollisimman viihdyttävän ja jännittävän huipennuksen tälle Liiga-kaudelle.

Vastaa
0 tykkäystä

sikasonni
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

4/5

HAHAHAAAAA 😄 😄 vais puolueettomia ovat asiantuntijat... empä kommentoi mitään enää tähän tehkööt jokainen omat päätöksensä.

Vastaa
0 tykkäystä

Ku__inluikaus
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

5/5

No ei sitä aivan heti uskoisi että asiantuntijat eivät olisi puolueellisia, on niin HPK keskeistä sittiä.

Kuukausi kärppiä mollattu kun kärpät voittanut puolustamalla. Kerho kun teki eilen saman, niin se olikin huippujoukkue? Herätkää nyt todellisuuteen.

No onneksi pelit ratkotaan kaukalossa eikä sen ulkopuolella. 

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.