peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52981 Jäsentä
152212 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Gaming Crazy Days starttaa tulevana viikonloppunaYhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 2 997
1/3

Gaming Crazy Days starttaa tulevana viikonloppuna

Gaming Crazy Days.jpg

 

 

Gaming Crazy Days on vähän kuin vanha tuttu Gaming Yömyynti mutta isompana, pidempänä ja upeampana! Osoitteesta telia.fi/crazydays löydät jo nyt muutaman maistiaisen tulevista pelilaitetarjouksista ja lisää tarjouksia pärähtää sivulle 28.9. kun Gaming Crazy Days käynnistyy.

 

Käyhän tilaamassa myös pelaamisen uutiskirje ja osallistut samalla 1999 euron arvoisen HP OMEN 17-an101no 17,3" peliläppärin arvontaan.

 

Miltä maistiaiset sinusta vaikuttaa ja mitä laitteita ja/tai tarvikkeita haluaisit jatkossa löytää Gaming Crazy Days -alennusmyynnistä?

2 vastausta
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 2 997
2/3

Vs: Gaming Crazy Days starttaa tulevana viikonloppuna

Gaming Crady Days on nyt käynnissä. Miltä tarjoukset vaikuttavat ja puuttuuko sieltä joku tietty tuote tai tuoteryhmä?

0 tykkäystä
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎18-09-2017
Kirjoituksia: 98
3/3

Vs: Gaming Crazy Days starttaa tulevana viikonloppuna

HP Omen lähti ostoskoriin. Halvin pelipöytäkone, mutta toivottavasti kuitenkin tämä teho riittää pidemmäksi aikaa vähemmän tehoa vaativaan pelaamiseen (ei 4k tai VR -tarvetta)

0 tykkäystä