Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63871
Kirjoituksia 173947

Dubai datan käyttö kännykälläHighlighted

Dubai datan käyttö kännykällä

Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Dubai datan käyttö kännykällä

1/4

Moi ! Onko kellään kokemuksia Dubai/ Arabiemiraatit .. uskaltaako siellä edes avata kännykällä nettiä ?? Hinta 12,49e/Mt ! Kokemuksia ?? Ohjeita ?? 

 

Kiitos : )

0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 133 kpl

2/4

Megatavun hinta näyttää sen verran suolaiselta, että kytkisin jo kotimaassa ulkomaan dataeston. Muutama keltaisen lehdistön sivu nykyään trendikkäine videoselitteineen vie jo useamman megatavun. Aina voi käyttää pelkkää WLAN-verkkoa hotellissa ja lentokentillä. Lööppijutut eivät ole tuon hinnan arvoisia.

Highlighted

Moderaattori
Viestejä 911 kpl

3/4

Tervetuloa Klaaniin @KimTam! Samoilla linjoilla olen kuin @Leonita. Tammikuussa olin itse Dubaissa ja wlan verkot ovat siellä todella hyvät. Kannattaa hyödyntää siis niitä kun tarvii nettiä availla. Yksi reissussa mukana ollut yritti avata mielestään tärkeää sähköpostia mobiiliyhteyden kautta. Noh, posti ei avautunut mutta hintaa ehti tulla jo parinkympin verran Hymiö Yllättynyt Eli liittymään ulkomaan nettiesto tai sitten puhelimesta laitat data roamingin pois päältä. Jos haluat olla IHAN varma ettei laskua tule, suosittelen liittymään laitettavaa estoa. Se onnistuu Omien Sivujen kautta kohdasta "estot ja rajoitukset".

Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 24 kpl

4/4

Kävin Dubaissa, laitoin mobiilinetin pois vasta lentokentällä , laskua kertyi reilu 26 eur. En tiedä mistä tuo ehti tulla...

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.