peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
59319 Jäsentä
164363 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Dubai datan käyttö kännykälläUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎17-11-2016
Kirjoituksia: 1
1/4

Dubai datan käyttö kännykällä

Moi ! Onko kellään kokemuksia Dubai/ Arabiemiraatit .. uskaltaako siellä edes avata kännykällä nettiä ?? Hinta 12,49e/Mt ! Kokemuksia ?? Ohjeita ?? 

 

Kiitos : )

0 tykkäystä
3 vastausta
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎15-04-2015
Kirjoituksia: 132
2/4

Vs: Dubai datan käyttö kännykällä

Megatavun hinta näyttää sen verran suolaiselta, että kytkisin jo kotimaassa ulkomaan dataeston. Muutama keltaisen lehdistön sivu nykyään trendikkäine videoselitteineen vie jo useamman megatavun. Aina voi käyttää pelkkää WLAN-verkkoa hotellissa ja lentokentillä. Lööppijutut eivät ole tuon hinnan arvoisia.

Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 809
3/4

Vs: Dubai datan käyttö kännykällä

Tervetuloa Klaaniin @KimTam! Samoilla linjoilla olen kuin @Leonita. Tammikuussa olin itse Dubaissa ja wlan verkot ovat siellä todella hyvät. Kannattaa hyödyntää siis niitä kun tarvii nettiä availla. Yksi reissussa mukana ollut yritti avata mielestään tärkeää sähköpostia mobiiliyhteyden kautta. Noh, posti ei avautunut mutta hintaa ehti tulla jo parinkympin verran Hymiö Yllättynyt Eli liittymään ulkomaan nettiesto tai sitten puhelimesta laitat data roamingin pois päältä. Jos haluat olla IHAN varma ettei laskua tule, suosittelen liittymään laitettavaa estoa. Se onnistuu Omien Sivujen kautta kohdasta "estot ja rajoitukset".

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎07-02-2017
Kirjoituksia: 24
4/4

Vs: Dubai datan käyttö kännykällä

Kävin Dubaissa, laitoin mobiilinetin pois vasta lentokentällä , laskua kertyi reilu 26 eur. En tiedä mistä tuo ehti tulla...

0 tykkäystä