Mikä on halvin puhelinliittymä?

  • 21 January 2020
  • 6 kommenttia
  • 64 katselukertaa

Mikä on halvin Telian Puhelinliittymä.?.Eikö näissä sitten enää ole mitään tarjouksia vai onko kilpailu laantunut.???


 


Edit AaTanja: muokattu otsikkoa kuvaavammaksi


6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

  1. Prepaid, vähimmäislataus 10 € per vajaa vuosi.

  2. Rajaton Lite 0,2 M 7,90 €/kk.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

@irritus@  kirjoitti:


  1. Prepaid, vähimmäislataus 10 € per vajaa vuosi.

  2. Rajaton Lite 0,2 M 7,90 €/kk.




3. Telia Dot (vain sovelluksella) 0-25€/kk


 


Lähde:


https://kauppa.telia.fi/yksityisille/tuotteet/puhelinliittymat.aspx

Kunniamerkki +4

Hei. Olen tosi avuton näissä liittymä- ja puhelinasioissa. Nyt on kuitenkin pakko ryhdistäytyä, koska perustin yrityksen. Minulla on vanha iphone ja joku Telian rajaton liittymä, mutta tarvitsisin siis yritykselleni oman puhelimen ja liittymän, ettei mene puurot ja vellit sekaisin. Ongelmia aiheuttavat sekä puhelin, että liittymä. Olisi kätevää, että olisi yhdessä puhelimessa kaksi sim korttia, mutta ongelmaa aiheuttaa se, että puhelin joutuu koville, eikä nykyiset älylaitteet sitä leikkiä kestä. Pitäisi siis olla näppärän kokoinen puhelin ja sen pitäisi kestää kolhuja ja pölyä. Sitten pitäisi keksiä se liittymä. Käyttöä puhelimelle alkuaikoina varmaankin aika vähän...neuvoja siis tähän yhtälöön kaipaisin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @cliotta ja tervetuloa Telian yhteisöön!


 


Jos olet perustanut oman yrityksen niin veden- ja iskunkestävän puhelimen kahdella sim-kortti paikalla löydät täältä Telia Yrityksille verkkokaupasta : https://yrityskauppa1.telia.fi/kauppa/puhelimet/galaxy-xcover-4s/prodPRO16529_Samsung_Galaxy_Xcover_4s_B2B_TOP_LEVEL_PAYTRAIL.html?period=24 


 


Sieltä löytyy myös puhelinliittymiä, joiden hinta vaihtelee ominaisuuksien mukaan mm. jos päivität nykyisen liittymän tai otat uuden liittymän.


Esim. halvin uusi puhelinliittymä on : https://yrityskauppa1.telia.fi/kauppa/puhelinliittymat/puhelinliittymat/telia-pro-eu-s/prodTELIA_EU_PRO_S_SS.html 

Moikka @cliotta ja tervetuloa Yhteisöön!

Hienoa kuulla että olet perustanut yrityksen, yrittäjänä sinun on mahdollista ottaa meiltä haluamasi puhelin palvelulaitteena: kun hankit yrityksesi laitteet palveluna, saat huollot, vakuutuksen sekä tietoturvallisen kierrätyksen samaan kuukausihintaan.


 


Itse laitteeksi suosittelisin näillä puheilla sinulle iPhone XR:ää, (64Gt tai 256Gt) siinä on kaksois-SIM-kortti mahdollisuus (nano-SIM + eSIM) sekä IP67-suojaus, mikä tarkoittaa siis sitä että laite on suojattu vedeltä ja pölyltä. Kolhuja varten suosittelisin hankkimaan kunnon suojakotelon puhelimeen, esimerkiksi tälläisen.

Pääset katsomaan kaikkia puhelimia suoraan tämän linkin kautta.

Liittymän osalta suosittelisin olemaan suoraan yhteydessä yritysasiakaspalveluun, niin saadaan katsottua juuri sinulle sopiva liittymätyyppi. Myös puhelin voidaan katsoa samalla kertaa. Voit olla yhteydessä joko puhelimitse 020 355 800 tai chatin kautta: www.telia.fi/yrityksille

Kunniamerkki +4

Hei. Kiitos vastauksistanne. Pelkään pahoin, että nuo "läppärin kokoiset" puhelimet kestäisivät käytössäni vain muutaman päivän. Joudun varmaankin tyytymään kahden puhelimen ja kahden liittymän taktiikkaan, joista toinen puhelin on mallia "äijä".

Vastaa