Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66682
Kirjoituksia 180018

Discoveryn kanavat poistuvat Telia TV -palvelusta 7.6.2017Discoveryn kanavat poistuvat Telia TV -palvelusta 7.6.2017

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 104 kpl

Discoveryn kanavat poistuvat Telia TV -palvelusta 7.6.2017

1/123

Edit: Tuore tilannetiedote 9.6. klo 21:50

 

Hyviä uutisia! Olemme solmineet Discoveryn kanssa uuden sopimuksen ja Discovery-kanavapaketin kanavat (mm. Discovery Channel ja Eurosport) palaavat valikoimaamme. Kanavien palautus alkaa välittömästi. Olemme iloisia siitä että Discoveryn valikoima on jälleen tv-asiakkaidemme käytössä.

 

 

 

 

Tiedote sivuillamme:

 

 

Tiedote 8.6.2017

 

Ikävä kyllä emme päässeet sopimusneuvotteluissa sopuun ja kanavat on katkaistu aamuyöstä 8.6.2017. Sopimukseen yritettiin päästä ihan loppuun saakka, siinä onnistumatta.

 

Lähetämme tänään sähköpostin tai tekstiviestin kaikille niille, joita kanavien katkaisu koskee.

Pyrimme löytämään ratkaisun mahdollisimman pian. Olemme todella pahoillamme tilanteesta.

 

 

Tiedote 1.6.

 

Discoveryn kanavat poistuvat jakelusta keskiviikkona 7. kesäkuuta 2017.

 

Poistuvat kanavat ovat Discovery Channel, Discovery World, Investigation Discovery, Discovery Science, Animal Planet, Eurosport 1 ja Eurosport 2 sekä kyseisten kanavien teräväpiirtoversiot.

 

Kanavien poistuminen koskee Telia TV -asiakkaiden Discovery-, Surf- sekä MIX S ja MIX M -kanavapaketteja sekä niitä kaapelikorttiasiakkaita, joilla on Eurosport 1 kaapelikortilla. Kanavat poistuvat digiboksilta, kaapelikortilta sekä mobiilista. Myös kanavien ohjelmakirjastot poistuvat.

 

Haluamme mahdollistaa maksullisten sisältöjen, kuten Discovery-kanavien katsomisen joustavasti missä ja milloin asiakkaat itse haluavat. Valitettavasti emme päässeet tässä yhteisymmärrykseen SBS Discoveryn kanssa. Olemme erittäin pahoillamme tästä tilanteesta. Haluamme aina tarjota asiakkaillemme parasta ja kiinnostavinta televisiosisältöä.

Jos haluat kysyä asiasta lisää niin tässä ketjussa sana on vapaa.

Vastaa
122 vastausta

Suski67
Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

101/123

Mahtavaa,että saitte sopimuksen aikaan...taas pystyy kattoon parasta "pakettia"...KIITOS..!!!

Vastaa

Duron52
Kommentaattori
Viestejä 26 kpl

102/123

Ihan jess niille jotka noita kanavia haluavat. Mutta pääasia on että tilanne on stabiloitunut, pikkuinen pelko tietysti piilee, että sama draama toistuu taas vuoden, kahden kuluttua. Mutta silloinhan voimme olla jo Hadeksessa?

 

Nyt on mukava odotella taas Heinäkuun alussa alkavaa Tour de Francea, vaikka pyöräilystä ei välittäisi, on spektaakkelin kuvaus jotain uskomatonta. Kolme viikkoa upeaa kuvalähetystä reitin varrelta, selostajana Peter Nyman, joka tuntuu tietävän ja tuntevan joka kiven ja kuopan matkan varrella. Ja joka seutukunnan ominaispiirteet päälle.

 

Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Vastaa

Suski67
Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

103/123

Sama täällä...just huomasin ku selailin kanavia...Mahtava juttu ja nyt ei ku kattomaan...:)

Vastaa
0 tykkäystä

TeroRe
Yhteisömanageri
Viestejä 4 104 kpl

104/123

On kyllä hieno juttu että saimme sopimuksen aikaiseksi ja katselu jatkuu taas. Ja, että saimme kanavat auki näin nopeasti. Perjantai-ilta ja viikonloppu alkamassa 🙂

Vastaa

Duron52
Kommentaattori
Viestejä 26 kpl

105/123

TeroRe:n lähestymiskulma on oikein. Ei turhaa selittelyä, jonka jokainen tietää olevan bull*******tiä. Jos minä maksan vuodessa 780 Eur saadakseni laajakaistan, perusTV:n ja MixM:n, on minulla oikeus saada kohtuullista palvelua. Tällaiset "asiantuntijan" vastaukset jotka ovat pelkkää palkanmaksajan jargonia, saavat vaan ärtyneen asiakkaan ärtymään entistä enemmän. Varsinkin kun "asiantuntija" ei edes pysty muodostamaan edes auttavasti ymmärrettävää suomenkielistä lausetta.

Vastaa
0 tykkäystä

zahadum
Uusi keskustelija
Viestejä 12 kpl

106/123

Hyvä juttu. Tosin kerkesin ottamaan toisaalta kanavat näkyviin tuon Roland Garrosin takia.

Se meni kuten arvelinkin että neuvottelutaktiikkaa tuo oli. Sanotaan vielä onnistunutta taktiikkaa.

 

 

En ymmärrä tuollaista henkilökohtaisuuksiin menoa.

Vastaa
0 tykkäystä

rouvitu
Kommentaattori
Viestejä 55 kpl

107/123

Onko Mix kanava paketti tulossa telia mobiiliin?

Vastaa
0 tykkäystä

Sekunti
Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 092 kpl

108/123

@rouvitu kirjoitti:

Onko Mix kanava paketti tulossa telia mobiiliin?


Ei ainakaan lähtulevaisuudessa, koska olen sitä itsekin tiedustellut Hymiö Onnellinen

Vastaa
0 tykkäystä

JKVA
Kommentaattori
Viestejä 59 kpl

109/123

@TeroRe kirjoitti:

On kyllä hieno juttu että saimme sopimuksen aikaiseksi ja katselu jatkuu taas. Ja, että saimme kanavat auki näin nopeasti. Perjantai-ilta ja viikonloppu alkamassa 🙂


Näin on. Itseäni ei haitannut vaikka olivat vähän aikaan pimeinä. Luotin vakaasti että sopimus syntyy ja niinhän siinä kävi. Ei maailma siihen kaadu jos pariin päivään ei jotain ohjelmaa näe.

Kyllä noita muitakin kanavia varmasti tulee vähän katseltua, että mitä tarjontaa niissä on.

 

Hyvää kesän alkua vaan kaikilleHymiö Onnellinen

 

Vastaa

Sekunti
Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 092 kpl

110/123

@Duron52 kirjoitti:

Niinpä näkyy. Tästä täytyy kaiken haukkumisen jälkeen antaa kiitokset Telialle, tämä oli ehdottomasti paras vaihtoehto. Ei tarvitse säätää muiden vaihtoehtojen kanssa. Mutta, olkaa hyvä, ja hoitakaa ensi kerralla neuvottelut fiksummin, tämä toistuva vääntö on jo liiaksi hermoon käyvää. Niin kuin näkyy vaikka meikäläisen kommenteista. Mutta nyt on lopputulema hyvä!


Sopimusten solmimiseen tarvitaan aina 2 osapuolta. Olipa sitten kyseessä työsopimusten laatiminen taikka riidan haastaminen Hymiö Onnellinen

 

Mielestäni on hyvä asia, että Telia on avoin ja pitää kaikki asiakkaat ajan tasalla missä mennään. Tilanteet elävät ja muuttuvat kuten elämämme.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.