Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66751
Kirjoituksia 180163

E-laskussa ongelmiaE-laskussa ongelmia

sepesv
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

E-laskussa ongelmia

1/2

Miksi E-lasku muuttunut paperilaskuksi, e-lasku ollut 2vuotta käytössä ja nyt tullut 3 paperilaskua.

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

SannaMKoo
Moderaattori
Viestejä 561 kpl

2/2

Hei @sepesv ja lämpimästi tervetuloa Yhteisöön! Hymiö Onnellinen

 

E-laskun ei pitäisi itsestään tipahtaa pois. Eihän sinulla ole pankin kanssa tapahtunut mitään muutoksia? Et ole esimerkiksi siirtänyt tiliäsi toiseen pankkiin, tai vaihtanut tilitietoja? Nämä ovat usein syynä e-laskutuksen pois tipahtamiseen. Pankkien välillä e-laskusopimukset saattavat myös siirtyä jos siirrät tilisi toiseen pankkiin, mutta eteen on tullut tilanteita, ettei näin kuitenkaan ole tapahtunut.

 

E-laskutussopimus on aina myös erikseen kytkettävä mobiililiittymille, sekä laajakaistaliittymille. Eli toisin sanottuna jos olet esimerkiksi nettiliittymäsi päivittänyt mobiilinetistä kiinteään laajakaistaan, e-laskusopimus tulisi tehdä uudelleen laajakaistaliittymäsi laskun tiedoilla. Täällä on tarkempi ohjeistus e-laskun kytkentään kummassakin tapauksessa.

 

Selventävätkö nämä yhtään asiaa?

 

Emme suoraan pääse täältä Yhteisön kautta asiakastietoihin käsiksi, mutta voimme  asiakaspalvelun kautta vilkaista tarkemmin, jos näkisimme tähän jotakin syytä miksi näin on käynyt. Chatin kautta tavoitat meidät vuorokauden ympäri, ja chat-ikkuna pongahtaa esiin asiakassivuille kirjautumisen jälkeen Hymiö Onnellinen

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.