Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66738
Kirjoituksia 180151

HBO Nordicin katselu TeliaTV digiboksillaHBO Nordicin katselu TeliaTV digiboksilla

Han123nes
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

HBO Nordicin katselu TeliaTV digiboksilla

1/2

Minulla on telia tv digiboxi jonka kautta voi katsoa hbo nordic sovellusta. Minulla on hbo nordiciin jo käyttäjä, mutta digiboksi ei anna kirjautua sisään olemassa olevalla käyttäjällä vaan ainoastaan aloittaa uuden tilauksen.

 

Edit: JoonasLam Muokattu otsikkoa osuvammaksi

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

JoonasLam
Moderaattori
Viestejä 517 kpl

2/2

Moi @Han123nes ja tervetuloa Telia Yhteisöön!

Jotta voit katsoa HBO Nordicia TeliaTV digiboksilla, sinun täytyy tehdä tilaus Telialle kanavapaketista ja pääset katsomaan digiboksilta HBO:n ohjelmakirjaston sisältöjä. Mikäli sinulla on suora tilaus HBO Nordicilta, jota maksat esimerkiksi luottokortilla kuukausittain, se ei käy yhteen TeliaTV:n kanssa.

Voit tilata HBO Nordicin meidän kautta esimerkiksi kirjautumalla Omille sivuille ja sieltä tehdä tilauksen TeliaTV digiboksillesi. Omilla sivuilla tilauksen kanssa auttaa tarvittaessa myös chat -palvelumme 24/7 Hymiö Onnellinen Saat HBO Nordicin näkymään TeliaTV digiboksisi lisäksi myös TeliaTV-sovellukseemme ilman lisäkuluja, jotta katselu onnistuu muilla laitteilla!

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.