Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 60354
Kirjoituksia 166132

Kaapelikanavien tilaaminen Omilla sivuillaHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎15-02-2016
Kirjoituksia: 4
1/2

Kaapelikanavien tilaaminen Omilla sivuilla

Ajattelin tilata kaapelikortilleni uuden kanavapaketin. Ajattelin että sehän hoituu näppärästi netissä. No, eihän se teidän lievästi sanoen sekavalla nettisivustollanne hoidu.

Ihan ymmärrettävästi tarjoatte vaihtoehtoa "Oletko jo asiakkaamme? Tilaa Omilta sivuilta". No, olen kirjautuneena Omille sivuille. Menen siellä asiakastiedoissani Kaapelikortti-valikkoon ja siellä Kanavapaketit-välilehteen. Mutta eihän siellä ole mitään tilausvaihtoehtoja.

 

 

Näyttökuva 2016-07-28 kello 23.11.45.png

Tämän yksinkertaisen asian (jonka olisin millä tahansa toimivalla nettisivustolla hoitanut itse alle viidessä minuutissa) hoitamiseen meni taas kerran Soneran kanssa noin kolme varttia. Se hyvä puoli sentään, ettei tarvinnut tällä kertaa soittaa painajaismaiseen puhelinautomaattiinne. 

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 734
2/2

Vs: Kaapelikanavien tilaaminen Omilla sivuilla

Nolon näköinen näkymä, pakko myöntää. Vielä toistaiseksi Omilla Sivuilla ei pääse hallinnoimaan kaapelikortin kanavapaketteja, paitsi Mix-paketin kanavia. Tähän on onneksi tulossa jossain vaiheessa muutos,  aikataulusta ei vielä ole tietoa. Mutta tulossa on Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä