Ohjelmaopas ei päivity


Jälleen kerran History Channel kanavan ohjelmatiedot ei tule oppaaseen. Muiden kanavien tuedot näyttää tulleen. Tallennus on aika hankalaa ilman tietoja. Näkyisköhän mobiilin kautta, ei jaksaisi taas leikkiä tällä mutta taitaa olla pakko.


3 kommenttia

@VT3280 Miten tuon History Channelin ohjelmatietojen kanssa tällä hetkellä? Kokeiltiin täällä testilaitteilla, näytti ihan ok:lta.

Alkoi toimimaan, vaikka eipä tuolla enää väliä koska Sonera viihde on historiaa meikäläisen kohdalla. Palataan tähän sitten joskus tulevaisuudessa kunhan jotain isompia parannuksia tulee esim käyttö muissakin neteissä kuin ADSL:ssä. Siirryn takaisin kaapelin, mutta voi olla että lisäksi vielä Elisa Viihde. Katsellaan. Kiitokset Soneralle tästä kokeilujaksosta. Viihde on hyvä mutta paljon parannettavaa.

@VT3280  Klaanissa on ketju, jossa porukka on listannut Viihteen kehitysehdotuksia. Jos vaan ehdit, niin olisi ihan huippua, jos laittaisit sinne ehdotuksia ja omia huomioitasi. Siitä olisi meille iso apu, kun tuotetta jatkokehitellään :smileyhappy:

Vastaa