Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 60237
Kirjoituksia 165906

OxygenOs 3.0.2. (One + 2) Kuva ei käännyHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎10-01-2015
Kirjoituksia: 4
1/3

OxygenOs 3.0.2. (One + 2) Kuva ei käänny

Hola!

 

Sellainen  kysymys, että onko muita, jotka käyttää Soneraviihdettä One+2 puhelimella tai muulla Oxygen OS -laitteella? Itellä sellainen "ongelma" ettei kuva käänny kun kääntää puhelimen kyljelleen. Muut videot kääntyvät automaattisesti, mutta soneraviihteen sovellusta en saa kääntämään videota. Ja kyllä, automaattinen kääntö -asetus on puhelimessa päällä.

Käyttis siis OxygenOS 3.0.2. (android versio 6.0.1) ja puhelin on One plus 2.

iPadissa toimii hyvin, ei mitään ongelmaa. Mietin, että onko kyseessä nyt Oxygenin ja soneraviihde apin välillä joku yhteensopivuus ongelma.

 

Sitte sellainen tuli mieleen, että tuleeko mobiili appiin koskaan verkkotallennukset mahdolliseksi katsoa? kun kaikki ohjelmat/kanavat ei kuitenkaan ole mobiilin kautta katsottavissa.

 

0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted
Kunniajäsen
Rekisteröitynyt: ‎26-12-2013
Kirjoituksia: 4 399
2/3

Vs: OxygenOs 3.0.2. (One + 2) Kuva ei käänny

Sonera Viihde Netissä ja Mobiilissa Android sovelluksessa ei automaattisesti vaakatasoon ellei ole tosiaan kääntöominaisuus selaimessa käytössä. Monet muut toki tekevät kuten Youtube.

 

Sonera Viihde Netissä ja Mobiilissa on saatavilla verkkotallennus kyllä mutta joudut luopumaan nykyisestä "Peruspaketti / Peruspaketti tallennuksella" kanavapaketista ja vaihtamaan se "Oma tallennus palvelu":ksi. 

0 tykkäystä
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 826
Kirjautuneena
3/3

Vs: OxygenOs 3.0.2. (One + 2) Kuva ei käänny

OnePlus -puhelimilla on tosiaan ollut tuota ongelmaa. Tarkistathan vielä puhelimesi asetuksista että pakotus pystysuunnalle ei ole päällä. Lisäksi Google Play kaupasta voi ladata vaakatason pakotukseen oman sovelluksensa. Pitäisi löytyä nimellä "force landscape".

0 tykkäystä