Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64839
Kirjoituksia 176349

Puutteita/virheitä C More- kirjastossa Telia tv:n digiboksillaHighlighted

Puutteita/virheitä C More- kirjastossa Telia tv:n digiboksilla

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 460 kpl

Puutteita/virheitä C More- kirjastossa Telia tv:n digiboksilla

1/3

C Moressa on Seinfeld- sarjan katseluoikeutta pidennetty 30.9.2021 saakka. Telia tv:n digiboksin C Moren kirjastossa tuota ei ole huomioitu, vaan sarja on poistumassa entisen aikataulun mukaisesti 10 päivän päästä, eli huhtikuun lopussa. Korjaisitteko asian?

 

Myös Gåsmamman- sarjan 3.kausi on digiboksin C More- kirjastosta häviämässä, vaikka katseluoikeutta on 31.3.2023 saakka. Saisiko korjauksen, kiitos?

 

Viikingit- sarjassa on C Moressa 4. kaudessa 20 jaksoa, Telian C More- kirjastossa vain 10. Lisäisittekö katsottavaksi jaksot 11-20, kiitos?

 

Pietarin kapellimestari- sarja puuttuu edelleen Telian C more- kirjastosta, lisäisittekö sen vihdoin katsottavaksi, kiitos?

Vastaa
0 tykkäystä
2 vastausta
Highlighted

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 460 kpl

2/3

Lisäksi Seinfeld- sarjan 4. kausi puuttuu Telia tv:n digiboksin C More- kirjastosta kokonaan! Miksi näitä puutteita on näin paljon!?

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Telialainen
Viestejä 403 kpl

3/3

Kiitoks @jarkko35  kun ilmoitit näistä! Laitetaan nämä heti selvitykseen. Pyritään saamaan tilanne korjattua mahdollisimman nopeasti.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.