Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66541
Kirjoituksia 179861

Radiokanavat Telian kaapeliverkossaRadiokanavat Telian kaapeliverkossa

Rovaniemelainen
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Radiokanavat Telian kaapeliverkossa

1/3

Kyllähän nuo kaapelikanavatkin seilaapi melko paljon ainakin Rovaniemen Telian kaapeliverkossa, eikä niissä äänenlaatukaan ole sen parempi kuin ilmalähetteillä, pikemminkin päinvastoin. Jostakin syystä kaapeliradiota tunnutaan vaan ylettömästi kehuttavan..?

Muun muassa Rovaniemen Telian verkossa Radio Dei 96,2 MHz:llä rätisee ja siltä kuuluu harhalähetteitä, ollen kaiken lisäksi liian lähellä 96,0 MHz:n SR P2:sta. Lisäksi 104,7 MHz:llä pumppaa Yle Yksi kohinasta RDS:ään sekunnissa ja samassa taas kadoten heti kohinaan. Rovaniemen kaapeliverkkokin vuotaa ihan mukavasti kun kaduilla pyöräillessä saattaa kännykkäradioon tulla RDS:n kera kaapelikanavatkin. Lisäksi Telian sivuilla lukee taajuuden 91,3 MHz:n kohdalla Pooki vaikka siinä todellisuudessa kuuluu Kajaus.

HitMix olisi kiva saada kuulumaan Telian kaapelissa, koska se ei kuulu Rovaniemellä edes ilmassakaan. Helmiradiokin olisi vielä hyvä saada kaapelissa kuulumaan, sillä se aloitti täällä viime keväällä ilmataajuudella 104,5 MHz.

 

Rovaniemen Telian kivijalkaliikkeen asiakaspalvelussakin olisi parantamisen varaa!!

 

Missähän korvessa Rovaniemi oikein luulee olevansa?!

Vastaa
0 tykkäystä
2 vastausta

PiaJo
Telialainen
Viestejä 806 kpl

2/3

Hei @Rovaniemelainen ja kiva kun löysit meidän Telia Yhteisön! Tervetuloa kanssamme keskustelemaan ajankohtaisista mieltäaskarruttavista asioista Hymiö Onnellinen

 

Kysymyksiisi eri radiokanavien osalta: suosittelen tekemään tästä meille Häiriöilmoituksen . Vikailmoituksen kautta saataisiin asia käsiteltäväksi ja tutkittavaksi sekä lähinnä korjattavaksi. 

 

Palautteet asiakaspalvelusta ovat meille tärkeitä, yhtälailla kuin toiveet. Näillä pystymme pitämään asiakkaamme tyytyväisinä ja laitan tästä toivettasi eteenpäin. 

Vastaa

Rovaniemelainen
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/3

Nonii, nyt on häiriöilmoitus tehty.

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.