Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62794
Kirjoituksia 171701


Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎12-01-2015
Kirjoituksia: 3
1/4

SVT-kanavat

Pari viikkoa sitten SVT:n kanaville ja TV4:lle tapahtui jotain. Vaikuttaa siltä että "kaistaleveys" ei riiitä kaapelitelevisiossa enää. Kun jossain ohjelmassa tapahtuu jotain nopeasti, tai jos ohjelmissa käytetään paljon värejä, niin kuva puuroutuu ja sen laatu huononee oleellisesti. Kuva ei pikselöi, eikä signaalin suhteen ole mitään ongelmaa, eli ongelma on lähetyksessä? Jos palveluista kerran veloitetaan, niin silloin palvelun tulisi myös toimia. 

0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 452
2/4

Vs: SVT-kanavat

Onko tämä ongelma myös havaittavissa peruskanavilla vai pelkästään maksukanavilla? Millaiset laitteet sinulla on käytössä? Onko jokin HD-digiboksi tai HD-kortinlukija?

 

Vikatiedotteistakin löytyy muutamia mainintoja eri puolilta Suomea, missä on ollut kaapeli-tv verkossa vikoja. Tämä voi siis liittyä, jopa tällaiseen laajempaan vikatilanteeseen. Täältä pystyt tsekkaamaan, onko omalla alueellasi vikoja

0 tykkäystä
Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎12-01-2015
Kirjoituksia: 3
3/4

Vs: SVT-kanavat

On Topfieldin CRC2400 HD-boksi jonka HD-kortinlukija ja kortti ovat linkitettyjä, mutta kyseiset kanavat ovat SD. Boksin softa on päivitetty. Kaupunki on Turku. Ongelma on havaittavissa ainoastaan SVT:n ja TV4 -kanavilla ja ongelma alkoi vähän ennen joulua.
0 tykkäystä
Highlighted
Telialainen
Rekisteröitynyt: ‎18-12-2014
Kirjoituksia: 347
4/4

Vs: SVT-kanavat

Eli HD-kanavilla ei tule minkäänlaista virheilyä esim. TV1, TV2, MTV3 HD-kanavilla? Jos nuo kaksi kanavaa ainoastaan virheilevät, voi ongelma mahdollisesti olla itse signaalissa. Onko sinulla mahdollista testata näitä kyseisiä kanavia toisella boksilla (ihan normaalikin kortinlukijaboksi käy, ei tarvitse olla HD)?

 

Jos ongelma kuitenkin jatkuu ja/tai huomaat ongelman toistuvan myös toisella laitteella, kannattaa tästä jättää silloin suoraan vikailmoitus esimerkiksi Soneran Omien Sivujen kautta. Sivun alareunasta löytyy kohta "palvelupyyntö"--> jätä palvelupyyntö --> TV-asiat --> vikatilanne.

0 tykkäystä