Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64303
Kirjoituksia 174906

Semester-sarja C Moren ohjelmakirjastossaHighlighted

Semester-sarja C Moren ohjelmakirjastossa

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 455 kpl

Semester-sarja C Moren ohjelmakirjastossa

1/2

Laitoin reilu pari viikkoa sitten Telian facebook-sivulle viestiä siitä, että Semester-sarjasta on Telia tv:n C More ohjelmakirjastossa katsottavissa vain 2 jaksoa. Jaksoja sarjassa on seitsemän. Parin kuukauden ajan katsottavissa on ollut vain nuo kaksi jaksoa, miksi? Asia luvattiin selvittää ja palata asiaan, mutta mitään ei ole tapahtunut. Onko tämä Telian yleinen tapa, luvataan mutta mitään ei tapahdu? Onko nuo puuttuvat jaksot tulossa katsottavaksi?

0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Telialainen
Viestejä 130 kpl

2/2

Semester-sarjan kohtalo on edelleen selvityksen alla, minkä vuoksi emme ole vielä osanneet antaa vastausta kysymykseesi. Sen verran osaan sanoa, että koko sarjaa ei löydy C Moren omasta suoratoistopalvelusta lainkaan, mutta Telia TV:n ohjelmapuolesta vastaava työtoveri selvittää asiaa parhaillaan. Pahoittelut vielä, että emme ole antaneet minkäänlaista väliaikatietoa. Palaan asiaan heti, kun saamme lisätietoa muista jaksoista Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.