Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66541
Kirjoituksia 179861

Telia Tv:n digiboksin käyttöTelia Tv:n digiboksin käyttö

ctlord
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Telia Tv:n digiboksin käyttö

1/8

Hieman mennyt hankalaksi ohjelmakirjastojen käyttö. Jos esim. haluan mennä HBO:n kirjastoa selaamaan, niin joudun 14 kertaa painamaan kaukosäädintä, ennenkuin olen oikeassa paikassa.

 

Sinne on tullut kaikenlaisia ehdotuksia ja suosituksia sarjoista sekä elokuvista(yleensä samat), mitkä ovat ihan turhaan siinä hidastamassa palvelujen käyttöönottoa.

 

Vastaa
0 tykkäystä
7 vastausta

IlariJR
Ex-telialainen
Viestejä 955 kpl

2/8

Hei @ctlord! Kiitos arvokkaasta palautteesta ja tervetuloa Telia Yhteisöön!

Laitoin tästä palautetta eteenpäin ja asia on kyllä huomioitu. Telia TV -palvelua kehitetään jatkuvasti ja toivottavasti käytettävyys parantuu tulevaisuuden päivityksien myötä.

Kategorioita on myös päivitetty viime aikoina, jotta asiakkaiden olisi helpompi löytää mielenkiintoista katsottavaa, mutta tämänkin suhteen tehdään kehitystyötä myös jatkossa.

Vastaa
0 tykkäystä

jarkko35
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 496 kpl

3/8

Itse taas tykkään, että Telian digiboksilla on esillä suosituksia sekä vinkkejä katsottavista ohjelmista. Monesti olen saanut hyvää ajanvietettä annettujen poimintojen ansiosta. Toivottavasti tämä ominaisuus ei ole häviämässä. Telia tv on todella hyvä palvelu, vielä kun se kauan kaivattu Netflix saataisiin tälle digiboksille niin johan kelpaisi. Silloin tää boksi ois todellinen viihdekeskus. Niin toivon, että Netflix ois oikeasti tulossa.

Vastaa

ctlord
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

4/8

Telian digiboksin käyttäjät tietävät, että sieltä löytyy Netflix.

Vastaa
0 tykkäystä

KALKKUT
Vakiokalustoa
Viestejä 97 kpl

5/8

Ei löydy UHD boksista

Vastaa

jarkko35
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 496 kpl

6/8

Joo, Netflixiä ei ole Telia tv:n Uhd-digiboksilla. Todella outoa, että sitä ei siinä ole, kun se löytyy aiemmasta mallista. Ei voi kuin ihmetellä.

Vastaa
0 tykkäystä

arapahoe
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 503 kpl

7/8

Minkäs telia tv:n digiboxin nykyään uudet asiakkaat saa?.Noissa ei ole conax kortinlukijaa eikä tv-kaapeliliitintä ollenkaan vaan kuva tulee iptv:nä wlanin/lanin kautta?.Tota uhd boxia ei voi edes käyttää kuin 1Gbitin yhteyden omaavat?.Noin ainakin luki tuolla telian sivulla( 😄 )

 

FTV ja NasaTV näkyy kaapelissa UHD:na ainakin,vaatii tosin tv-kortin.

Vastaa
0 tykkäystä

HannaSu
Moderaattori
Viestejä 288 kpl

8/8

Moikka @arapahoe!

 

Telia TV -digiboksi toimii laajakaistan kautta, joko kaapelilla tai langattomasti. Laitteessa ei tarvita Conax-lukijaa tai korttia, koska maksukanavat tulevat digiboksiin verkon kautta. 🙂
Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.