Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65823
Kirjoituksia 178395

Telia hukkaa ohjelmointejaTelia hukkaa ohjelmointeja

Vakiokalustoa ☆
Viestejä 157 kpl

Telia hukkaa ohjelmointeja

1/4

Toissapäivänä ilmoitin Telian FB-sivulla Telian poistaneen kaikki verkkoon Omien sivujen ohjelmaoppaan kautta tekemäni Yle Teema -kanavan tulevat ohjelmoinnit. Eilen ilmoitin vastaavasti Telian sillä kertaa hukanneen kaikki Yle TV1 ja Tv 2 -kanavilta tekemäni tulevat ohjelmoinnit. Tänään totesin Telian panneen vieläkin paremmaksi: KAIKKI YLEISRADION KANAVILTA TEKEMÄNI TULEVAT OHJELMOINNIT OLI POISTETTU! Mistä tällainen viha Yleä kohtaan johtuu? Miksi maksan sensuroinnista? Joka aamu on ensi töikseen tarkistettava, mitä Telia on tänään hukannut. INSINÖÖRIT HOMMIIN, JA VÄHÄN ÄKKIÄ!

Vastaa
0 tykkäystä
3 vastausta

Telialainen
Viestejä 804 kpl

2/4

@ericrose  , Ylellä on tehty muutoksia 7.11. kanaville, mistä aiheutunut katkoksia. Mahdollisesti myös ohjelmaoppaassa tullut tässä vaiheessa muutoksia ja tallennukset eivät ole onnistuneet. Tutkitaan tätä parhaillaan ja korjaillaan, mitä omalta osalta pystytään.

 

Kannattaa tämänhetkistä tilannetta kokeilla, että ottaa virtajohdon digiboxista pois 5sek ja laittaa takaisin kun ensin käynnistää palvelureitittimen, kun se on valmiustilassa niin digiboxi takaisin seinään kiinni. TeliaTV-sovelluksen osalta uudelleenkirjautuminen auttaa.

Vastaa

Vakiokalustoa ☆
Viestejä 157 kpl

3/4

Kiitoksia vastauksesta, mutta en vieläkään ymmärrä mitä tekemistä DIGIBOKSILLA on VERKOSSA Omien sivujen kautta VERKKOON tehtävien tallennusten kanssa. Siis EN TEE TALLENNUKSIA DIGIBOKSILLA. Ohjelmoinnit katoavat VERKOSTA, Omilta sivuilta.

Vastaa
0 tykkäystä

Telialainen
Viestejä 804 kpl

4/4

@ericrose  Pahoitteluni, kun en ymmärtänyt heti sen olevan tämän kautta oleva tallennusmuoto. Monesta paikasta voi tallentaa, ja tämän kanssa ollut hämminkiä nyt lähipäivien aikana. Häiriötilanne on meillä tutkinnassa.

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.