Valioliiga

  • 27 November 2016
  • 3 kommenttia
  • 31 katselukertaa

Osaakohan joku kertoa miksi tänään ei valioliigan peliä manchester united-westhamin EI näy..on hienoa maksaa tälläisesta palvelusta ?


3 kommenttia

Sama homma täällä. Missä

vika???? Ei tästä voi maksaa...

Joo siellä on televisiosopimukset muuttunut valioliigassa ja sen takia tuo eilinen peli jäi näkemättä.

Hei!

tässä kuulemma selitys:Viasat tekee päätökset, mitä otteluita näytetään. Tässä Viasatin edustajan vastauksia asiaan liittyen: 

 

Miksei ottelua Manchester United-West Ham näytetty, Viasatin jalkapallopuolen tuottaja Antti Salo?

– Kansainvälisten tv-yhtiöiden, kuten meidän, päätösvalta on aika paljon pienempi kuin aiemmilla kausilla. Aiemmin pystyi valitsemaan käytännössä minkä tahansa ottelun kierrokselta. Nyt matsivalinnat tehdään meille vähän kuin annettuna.

– Eilisen kaltaisessa tilanteessa meillä ei käytännössä ollut muita vaihtoehtoja kuin näyttää Southampton-Everton-ottelu. Tämä johtuu siitä, että Man Unitedin peli oli alun perin sijoitettu lauantaille eli edelliselle päivällä. Kun se siirrettiin, Sky ja BT (Englannissa Valioliigan tv-oikeudet omistavat yhtiöt) olivat aikaa sitten valinneet, että sunnuntaina tuolla paikalla esitetään Southampton-Everton.

– Kun Unitedin peli siirtyi, se ei automaattisesti kuulunut tähän meidän pakettiimme. Kätemme olivat tietyllä tapaa sidotut.

Vastaa