Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64912
Kirjoituksia 176518

Vuokraamon kuvanlaatu?Highlighted

Vuokraamon kuvanlaatu?

Vakiokalustoa ☆
Viestejä 234 kpl

Vuokraamon kuvanlaatu?

1/4

Mikähän mahtaa olla Telia TV:n vuokraamossa olevien elokuvien kuvanlaatu? Käytin Liiga-tilauksen yhteydessä saamani ilmaisen yhden leffan vuokrausedun ja voi pojat, onko todella näin huonoa laatua tarjolla?

Vuokrasin siis Solo: A Star Wars Storyn ja arvioisin, että laatu on maksimissaan 480p. Onko tämä siis oikeasti kaikissa leffoissa Telia TV:n tarjoama laatu? Kuva on jotenkin ylipehmeä ja ei todellakaan mitään HD-laatua. Varmaan, jos sitä katsoisi kännykän tuumanäytöltä niin olisi ihan ok mutta jo 27" iMacin näytöllä pakkauksen ja alhaisen resoluution havaitsee selvästi. Niin ja käytössä siis 27" iMac High Sierralla ja Chromella tietysti katson, kun muissa selaimissa Telia TV ei enää toimi.

Vastaa
3 vastausta
Highlighted

Telialainen
Viestejä 746 kpl

2/4

@Kimppikoo  Varmistelen asian, kun mielikuva on tästä, että vuokraamon leffat olisivat kuitenkin HD-laatuisia. Palaan tähän asiaan, kun saan vastauksen taustalta. 

Vastaa
0 tykkäystä
Highlighted

Telialainen
Viestejä 746 kpl

3/4

@Kimppikoo  Tällä hetkellä vuokraleffojen sekä lähes kaikkien kirjastojen kuvanlaatu on SD-tasoa katsomalla TeliaTV-sovelluksen tai TeliaTV digiboxilla. Kuvanlaatu on siis 576p.

 

Digiboxi laajakaistalla-palvelussa valtaosa vuokraleffoista on saatavilla teräväpiirtotasoisena.

Vastaa
Highlighted

Vakiokalustoa ☆
Viestejä 234 kpl

4/4

*huutonaurua*

Hinnat kuitenkin ovat ihan samat, kuin muissa vuokraamoissa HD laadusta. Älkää nyt viitsikö. Oikea hintataso SD laadun leffoista on 2-3 eur. Onneksi oli se ilmainen vuokrakerta, olisi muuten tullut iso pettymys. 

 

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.