peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52569 Jäsentä
151313 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Telia TV kehitysKommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎02-04-2015
Kirjoituksia: 37
1/5

Telia TV kehitys

Kutsun kaikki foorumin käyttäjät jotka ovat sitä mieltä että telia tv palvelua olisi kehitettävä eteenpäin ja että niitä luvattuja appseja ja uusia toimintoja vihdoin rupeaisi tulemaan.... tykkää jos olet samaa mieltä.

4 vastausta
Highlighted
Vakiokalustoa ☆
Rekisteröitynyt: ‎10-06-2013
Kirjoituksia: 244
2/5

Vs: Telia TV kehitys

Olen tänne muiden lisäksi aktiivisesti kirjoitellut asiasta sekä antanut myös asakaspalvelun (chat ja puhelimitse) kehityksestä, aina sama vastaus, viedään eteenpäin. No on ilmeisesti viety jonnekkin mappi ö:hön ja mitään ei tapahdu. Samaa kuraa kuukaudesta toiseen.

 

Nyt sentään myöntyivät 30 euron hyvitykseen kahden liiga peli ongelman sekä elokuusta jatkuneen tallenteiden pausettamisongelman vuoksi.

 

Olen jo luovuttanut näiden kehityshommien suhteen. Naurettavinta on kun aIPTV boksin kanavakartassa lukee että kehitämme digiboksia ilman laajakaistaa jatkuvasti. No ei ole kesäkuun 2018 jälkeen nähty muutakuin että voi tallentaa kanavaa heti painamalla ok ja liiga kanavat ilmestyneet. 

 

H e l v e t i n moista kehitystä sanon minä.

Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎31-10-2018
Kirjoituksia: 7
3/5

Vs: Telia TV kehitys

Asia viedään eteenpäin, mutta lähitulevaisuudessa emme pysty mitään lupaamaan... Perus kommentti

0 tykkäystä
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-09-2018
Kirjoituksia: 81
4/5

Vs: Telia TV kehitys

Ymmärrän, että tilanne turhauttaa. On kuitenkin niin, ettei ole kyse mistään pienistä muutoksista. Useisiin muutoksiin saatetaan tarvita vielä lupa joltain kolmannelta osapuolelta. Tämä tilanne koskee juurikin niitä uusia sovelluksia Telia TV -digiboksi palveluun. Kanavien jakeluoikeudet ovat pitkien neuvottelujen tulos ja joskus kanavayhtiöillä tai operaattoreilla saattaa olla vaatimuksia, joihin toinen osapuoli ei pysty vastaamaan. Myös muutokset softaan tai kokonaan ulkonäön muuttaminen, tekstin lisääminen tai painikkeen lisääminen voi olla pitkän prosessin takana. Jokainen ehdotus täältä viedään eteenpäin mutta se ei tarkoita sitä, että voisimme nopeuttaa prosessia. Otamme edelleen kehitysehdotuksia mielellämme vastaan. 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎11-06-2018
Kirjoituksia: 21
5/5

Vs: Telia TV kehitys

Itse laitoin toivetta et Telia lisäisi valikoimiin Disneyn suoratoistopalvelun. Saa nähä tekeekö ne asialle mitään vai tunaroiko ne sen.

0 tykkäystä