peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52997 Jäsentä
152261 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Telia tv sopimuksen purkaminenUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎22-11-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Telia tv sopimuksen purkaminen

Vanha laajakaistasopimus oli loppumassa ja Telialta tarjottiin uutta sopimusta, johonka kuului mukaan Telia tv. Pari päivää sitten sain vaadittavan digiboksin Telia tv:tä varten ja nyt muutaman päivän käytön jälkeen se ei ihan vastaa odotuksia. Luulin että digiboksi tekee televisiosta älytelevisiota vastaavan ja että siinä toimisi esim yle areena. Digiboksi on myös käytössä sellaisessa paikkaa jonne on todella huono nettiyhteys ja muualla ei sille ole tarvetta. En selvästi kysynyt sopimusta tehdessä tarpeeksi tietoa palvelusta, mutta en myöskään tiennyt että se ei toimisi kunnolla sen käyttöpaikassa. Onko laajakaistasopimusta mahdollista vielä muuttaa että siihen ei kuulu tuota Telia TV palvelua jos palauttaa mukana tulleen digiboksin, kaukosäätimen yms.

0 tykkäystä
1 vastaus
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 802
2/2

Vs: Telia tv sopimuksen purkaminen

Hei @Sebastiaani98 ja tervetuloa Telian yhteisöön!

Täällä on tietoa miten voidaan palautus tehdä, mutta jos sinulla on myös kanavapaketteja tilattuna tuohon niin kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun vaikka yhteydenottopyynnön kautta :

https://www.telia.fi/asiakastuki/laskutus-ja-asiakkuus/tilaukset/palauttaminen

 

https://www.telia.fi/asiakastuki/lomakkeet/yhteydenottopyynto

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump