peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53044 Jäsentä
152468 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Telian kaapelikanavat RuotsissaKommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎04-11-2018
Kirjoituksia: 25
1/3

Telian kaapelikanavat Ruotsissa

Hei

Pidin taukoa kirjoituksissa, koska olin mielestäni käsitellyt MIX -kanavia ja muitakin aiheita aika usein. Nyt kuinkenkin tuli mieleeni uusi aihe: Miten vastaavat palvelut ovat tarjolla Ruotsissa?

 

Menin lukemaan Ruotsin Telian sivuja. Sieltä löytyi kanavia, kanavapaketteja ja niiden hintoja kruunuina selvällä ruotsinkielellä. Käyttöliittymä on samantapainen kuin Suomessa, joten tietojen haku kävi melko helposti. Jonkin verran erilainen kanavien ryhmitys hämäsi ensin. Sitten aloin ymmärtää asioita.

 

1. havainto, joka on ruotsalaisille hyvä. Tämä kiinnostaa eniten ruotsinkielentaitoisia.

(Jos ette osaa ruotsia, en käännä erikseen teille.)

 

Sveriges nöjdaste tv-kunder

Sveriges bredaste utbud

 

2. havainto, jossa totesin kanavien valikoiman olevan täysin erilainen kun Suomessa.

 

Ruotsin maantieteellinen sijainti ja väestömäärä poikkeavat Suomesta. Siellä on paljon enemmän maahanmuuttajia Telian asiakkakkaina, joka huomioidaan. Naapurimaita ovat mm. Tanska ja Norja, mikä näkyi valikoimassa.

 

3. havainto koskee kanavien ryhmitystä paketteihin. Siellä ei ole suoraan MIX -pakettien vastinetta. Kuitenkin kanavien valinta on tehty sopivan joustavaksi. Jos asuisin Ruotsissa, olisin luultavasti tyytyväinen heidän tapaansa tarjota vuokralle kaapelikanavia.

 

Tämä riittänee tällä kertaa. Jos Ruotsin tarjonta kiinnostaa muitakin, voimme jatkaa keskustelua. Koska ne eivät kuitenkaan ole Suomeen tilattavissa, niin en puhu Ruotsin kanavatarjonnasta enkä hinnoista enempää.

 

 

2 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 701
2/3

Vs: Telian kaapelikanavat Ruotsissa

Kiitokset @soittajaeino hyvästä pohdinnasta. Suomen ja ruotsin välinen kanavakulttuuri on erilainen, se on totta. Vilasin myös itse heidän "tillvalskanaler" -listaansa ja siitä huomaa että tarjontaa on monelle eri väestöryhmälle ja nimenomaan yksittäiskanavien muodossa. Ehkäpä meilläkin joskus on yhtä iso valikoima Hymiö Onnellinen


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎04-11-2018
Kirjoituksia: 25
3/3

Vs: Telian kaapelikanavat Ruotsissa

Hei

 

Aina voi haaveilla. Menin vielä katsomaan sellaisia (harvoin kysyttyjä) kanavia Ruotsin Telian valikoimista, jotka puuttuvat Suomessa. Löysin nämä, joita ei siis tarvitse olla kaikkia Suomessa:

 

 - Al Arabian. (arabiankieliset uutiset)

 - MBC 1. (arabiankielistä ohjelmaa)

 - CCTV 4 ja CCTV News. (2 kiinankielistä kanavaa)

 - DR1, DR2 ja TV2. (3 tanskalaista kanavaa)

 - NRK1, NRK2 ja TV2 Norge.  (3 norjalaista kanavaa)

 - LRT Lituanica. (Liettualainen kanava)

 - HRT.  (Kroatialainen kanava))

 - TV P Polonia. (Puolalainen kanava)

 - TV Chile. (kansainvälinen Chilen television kanava)

 - ZDF. (Saksankielinen TV-kanava)

 

Mielestäni nuo kanavat kiinnostavat vain hyvin harvoja ihmisiä Suomessa. Asiaa tietenkin voisi tutkia ennen niiden ottamista valikoimiin.