peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52552 Jäsentä
151280 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

c more aallonmurtajaUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎31-12-2018
Kirjoituksia: 2
1/2

c more aallonmurtaja

Ainakaan minä en löydä Aallonmurtajaa c moresta, tosin meillä vain 2kk kokeilujakso, johtuuko siitä. 

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 136
2/2

Vs: c more aallonmurtaja

Aallonmurtaja-sarja näkyy ainoastaan C Moren omassa suoratoistopalvelussa, eli kanavapaketin kautta sitä ei voi katsoa. Tarjoamme kuitenkin asiakkaillemme C Moren suoratoistopalvelun maksutta käyttöön, kun C More on tilattu Telia TV -palveluun. Jos paketti on tilattu ainoastaan Telia TV -digiboksille tai kaapelikortille, tulee kanavapaketti kytkeä myös Telia TV-sovellukseen. Kanavapaketin saa maksutta Telia TV-sovellukseen, jos se löytyy jo digiboksilta tai kaapelikortilta.

 

Jos olet jo tilannut C Moren kanavapaketin Telia TV -sovellukseen, voit aloittaa suoratoiston käyttämisen vaikkapa heti. Kirjautuminen C Moren suoratoistopalveluun tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla kirjaudut Telia TV-sovellukseen.

Telia TV -asiakkaat voivat käyttää C Moren suoratoistopalvelua tällä hetkellä Chrome-selaimella tai puhelimeen ja tablettiin ladattavalla mobiiliapplikaatiolla. Tarkemmat ohjeet suoratoistopalvelun käyttöön löydät täältä.


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä
Tiedotteet

Hyvää alkanutta vuotta 2019