C Moren uusi alkuperäissarja Karuselli

  • 21 September 2021
  • 0 kommenttia
  • 8 katselukertaa

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16


 


Karuselli on C More -suoratoistopalvelussa torstaina 23. syyskuuta starttaava uusi kotimainen satiirikomedia, jota tähdittää moni tunnettu koomikkonäyttelijä. Sarja on mustalla huumorilla höystetty kuvaus tämän päivän Suomesta, ja siinä pureudutaan kussakin kymmenessä itsenäisessä tarinassa johonkin suomalaisuuden ytimestä löytyvään ilmiöön. Tarinoissa muun muassa käsitellään julkisuutta ja yksityisyyttä, kaupunkilaisuutta ja maalaisuutta. Uskoisin sarjan tarjoavan huumorin kautta jokaiselle peilattavaa omaan elämään ja ajatusmaailmaan.


 


TV-sarjan ovat käsikirjoittaneet Kari Hietalahti ja Anna Ruohonen. Hietalahti nähdään sarjassa myös kameran edessä. Ohjauksesta vastaa Petteri Summanen, ja hän onkin kuvaillut sarjan olevan kuin ranneke huvipuistoon, missä koettavaa riittää pyörryttävyyten saakka. Erilaiset komediatyylit tarjoavat tätä tunnetta, ja kun näyttelijäkaartiin kuuluu Hietalahden lisäksi sellaisia ammattilaisia kuin Riitta Havukainen, Martti Suosalo, Saara Kotkaniemi, Mikko Kivinen ja Mimosa Willamo vain muutaman mainitakseni, niin huvittavia tilanteita varmasti koetaan! 


 


Karusellia nähdään kahden jakson viikkotahdilla. Ensimmäisessä jaksossa Liikaa lämpöö seurataan levy-yhtiön artistien vetäytymistä kartanolle tekemään hyväntekeväisyysbiisiä. Ilmastonmuutos osoittautuu kuitenkin varsin haastavaksi biisiaiheeksi. Toisessa jaksossa Venetsialaiset puolestaan vietetään venetsialaisia helsinkiläisen nuorenparin seurassa. He ovat juuri saaneet unelmiensa venepaikan haluamastaan pursiseurasta. Veneilijän elämä ei ehkä tuokaan sitä vapauden huumaa, mistä pariskunta on haaveillut. 


 



 


Lähteekö sinulla Karuselli katseluun? Itse odotan innolla!


 


Lue myös näistä C Moren sarjoista:


 



 


 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa