Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62312
Kirjoituksia 170252

Kuukauden sarjauutuudet: syyskuu 2019Highlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎28-05-2019
Kirjoituksia: 74
1/1

Kuukauden sarjauutuudet: syyskuu 2019

Syyskuun sarjauutuudet.jpg

 

HBO:n syyskuun sarjauutuuksia tähdittää supersuosittuun Sons of Anarchyn universumiin perustuvan Mayans MC -sarjan 2. tuotantokausi. Samoin Mr. Inbetween palaa ruutuun toisen tuotantokauden merkeissä. Syyskuun sarjauutuudet täydentää antologiasarja Room 104. Hotellihuoneen tapahtuvat palaavat 3. tuotantokauden merkeissä. C Moren syyskuun uutuuksia ovat Peaky Blindersin odotettu 5. kausi sekä uusi sarja Bullets, jota tähdittää Krista Kosonen.

 

Mayans MC 2. tuotantokausi

 

Käsikirjoittaja-tuottaja-ohjaaja Kurt Sutter jatkaa supersuositun Sons of Anarchyn tarinaa samaan universumiin sijoittuvan Mayans MC -sarjan kanssa. Juuri vankilasta vapautunut Ezekiel ”EZ” Reyes (JD Pardo) päätyy moottoripyöräkerhon kokelaaksi, vaikka hän ei oikeastaan halua olla mukana rikollisissa touhuissa mutta suostuu mukaan veljensä Angelin (Clayton Cardenas) takia. EZ:n on jätettävä taakseen menneisyys menestyneenä opiskelijana ja hyväksyttävä uusi paikkansa lainsuojattomien joukossa.

Mayans MC on Sons of Anarchyn kilpaileva jengi, jonka Kalifornian ja Meksikon rajalla toimivaa osastoa sarja kuvaa. Kerhon johtajana toimii Bishop (Michael Irby), joka yrittää pitää toiminnan itsenäisenä samalla kun huumekartellipomo Miguel Galindo (Danny Pino) maksaa jengille suuria summia laittomien huumeiden kuljettamisesta rajan yli.

 

Genre: draama

2. tuotantokausi alkaa keskiviikkona 4.9.

Saatavilla: HBO

 

 

 

Peaky Blinders 5. tuotantokausi

 

Steven Knightin luoma, arvostettu laatusarja Peaky Blinders on on ollut melkein kaksi vuotta tauolla, ja palaa 5.9. alkaen uusin jaksoin muutaman päivän brittiesitystä jäljessä vain C Morelle. Sarjassa kuvataan 1920-luvun birminghamilaista gansteriklaania ja erityisesti sen johtajaa Tommy Shelbyä (Cillian Murphy).

 

Sarjassa kuvataan oikeita tapahtumia, vaikka keskeinen juoni on täysin fiktiivinen. Aiemmilla kausilla on ollut draamaa, väkivaltaisia yhteenottoja, menetyksiä ja sodanjälkeisiä traumoja. Uudelta kaudelta on odotettavissa jatkoa tälle Shelbyjen klaanin ottaessa askeleen lähemmäs 1930-lukua. Voit lukea tarkemmin sarjasta täältä.

 

Genre: draama

5. tuotantokausi alkaa torstaina 5.9.

Saatavilla: C More

 

Tommy Shelby Peaky Blinders Season 5_.jpg

 

Bullets

 

Bullets-sarja sai ensiesityksensä vuonna 2018, ja nyt Cannesissakin palkittu sarja tulee kokonaisuudessaan katsottavaksi myös C Morelle. Sarjan on kirjoittanut Antti Pesonen apunaan Kirsi Vikman ja Matti Laine. Sarjassa kuvataan peitetehtävissä työskentelevää poliisia Mari Saarta (Krista Kosonen), joka soluttautuu terroristiepäillyn turvapaikanhakijan Madina Taburovan (Sibel Kekilli) elämään. Sarjan edetessä salaisuudet ja henkilöiden taustat alkavat paljastua hiljalleen.

 

Sarja on kansainvälinen projekti, ja siinä kuullaan esimerkiksi suomen, englannin ja norjan kieltä. Muissa tärkeissä rooleissa nähdään muun muassa Tommi Korpela.

 

Genre: jännitysdraama

Ensimmäinen tuotantokausi alkaa maanantaina 9.9.

Saatavilla: C More

 

Bullets C More.jpg

 

Mr. Inbetween 2. tuotantokausi

 

Ray Shoesmith (Scott Ryan) tasapainottelee tuoreen suhteen, vanhemmuuden, ystävyyden ja perhesuhteiden välillä, kuten kuka tahansa työssäkäyvä ihminen. Tasapainon löytäminen on hankalaa kelle tahansa - erityisesti jos ammattina on palkkamurhaaja. Rayn ammatti tuo kuvioon omat haasteensa, sillä työkseen hän “huolehtii ihmisistä” perimällä velkoja, viemällä huumeita ja aseita sekä useimmiten eliminoimalla kohteensa pysyvästi.

 

Toisen tuotantokauden takana jatkaa edelliseltä tuotantokaudelta tuttu tiimi - käsikirjoittajana Scott Ryan ja ohjaajana Nash Edgerton. Toisella tuotantokaudella Rayn ammatti ja yksityiselämä joutuvat törmäyskurssille ja hänellä on haasteita pitää molemmat elämän osa-alueet kasassa.

 

Genre: draama

2. tuotantokausi alkaa perjantaina 13.9.

Saatavilla: HBO

 

 

Room 104 3. tuotantokausi

 

Jay ja Mark Duplassin luoma sarja kertoo tarinoita erilaisista ihmisistä, jotka kulkevat halvan, amerikkalaisen ketjumotellin huoneen 104 kautta. Jokainen puolen tunnin jakso on kuin oma lyhytelokuvansa, sillä päähenkilöt vaihtuvat jaksottain. Hahmojen lisäksi sarjan tyyli vaihtelee jaksosta riippuen komedian, draaman ja kauhun välillä.

 

Huoneessa 104 eletään uudelleen hetkiä menneisyydestä, koetaan niin rakkautta kuin suruakin sekä hyväksytään menetyksiä ja menneisyyksiä. Jaksojen aiheet ja ihmiskohtalot vaihtelevat laidasta laitaan, eikä yllättäviltä juonenkäänteiltäkään voida välttyä.

 

Genre: draama

3. tuotantokausi alkaa lauantaina 14.9.

Saatavilla: HBO

 

 

 

Mitä yllä olevista sarjoista odotat eniten vai onko sinulla jokin toinen sarjauutuus hihassa? Nappaa käyttöösi HBO:n ja C Moren huippusarjat ja jaa kommenttiboksiin oma sarjavinkkisi!  Hymiö Onnellinen

 

Ps. Pysy kuulolla sarjauutuuksista jatkossakin - Kuukauden sarjauutuudet tulee luettavaksi joka kuun alussa.

 

Lue lisää: